Amazon Prime Video, havacılık tutkunlarını “The Blue Angels” ile mest edecek [Video]

21 Mart 2024 10:39

Amazon Prime Video servisi, havacılık tutkunlarını yakında “The Blue Angels” ile mest edecek. Gerçekten harika bir belgesel geliyor.

Amazon Prime Video’nun yeni belgesel içeriği “The Blue Angels“, 17 Mayıs tarihinde sinemalarda (IMAX formatında), 23 Mayıs tarihinde ise direkt olarak platformda izlenebilir olacak. Dünyanın en iyi uçuş gösteri filolarından olan mavi melekler, isimde de geçtiği üzere mavi renkli F/A-18 Hornet savaş uçaklarını kullanıyor ve inanılmaz yakın uçuşlar (Hem denize hem de birbirlerine) ile uzun yıllardır nefes kesiyor. Bu açıdan büyük merak uyandıran belgesel hakkında Prime Video şu açıklamayı geçiyor: “ABD Deniz Kuvvetleri’nin seçkin uçuş gösteri filosunun bir yılını anlatan, daha önce hiç görülmemiş görüntülerin yer aldığı bu yepyeni belgeselde Mavi Melekler’le birlikte uçun.” Aynı zamanda, “Amerika’nın en iyisi Mavi Melekler’i hayatta tutan olağanüstü ekip çalışmasını, tutkuyu ve gururu gözler önüne seriyor.” denilen içerikte, pilotların nasıl seçildiğinden zorlu eğitim ve gösteri sezonuna kadar birçok harika içerik ile detayın gözler önüne serileceği aktarılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bundan önce ise Prime Video’nun orijinal yapımları arasına dahil olan Fallout dizisi için resmi fragman yayınlanmıştı. Oyun dünyasının efsanesi iddialı geliyor. Aşağıda izleyebileceğiniz resmi Fallout fragmanına şu açıklama düşüldü: “Tüm zamanların en iyi video oyunu serilerinden birine dayanan Fallout, neredeyse sahip olunacak hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada sahip olabilenlerin ve olmayanların hikayesidir. Kıyametten 200 yıl sonra, Fallout barınaklarının sakinleri, atalarının geride bıraktığı cehenneme geri dönmek zorunda kalırlar ve kendilerini bekleyen son derece karmaşık ve tuhaf bir evreni keşfettiklerinde şok olurlar. Baş yapımcıları Jonathan Nolan ve Westworld’ün yaratıcılarından Lisa Joy’un olduğu Fallout’un başrollerinde Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bölümler 11 Nisan’da Prime Video’da.” 

Buradaki resmi Prime Video sayfasında birinci sezonu için, “Gelmiş geçmiş en büyük video oyunlarından birine dayanan Fallout, yokluklar dünyasında bir şeylere sahip olma mücadelesini anlatıyor. Kıyametten 200 yüz yıl sonra, lüks nükleer sığınakların edepli sakinleri, kendilerini yüzeyde bekleyen inanılmaz karmaşık, oldukça tuhaf ve çok vahşi dünyaya adım atmak zorunda kalıyor.” açıklaması geçilen dizinin yapımcıları Jonathan Nolan, Lisa Joy, Geneva Robertson-Dworet, Graham Wagner, Todd Howard, Athena Wickham, James Altman, James W. Skotchdopole ve Margot Lulick olarak açıklanıyor.

Paylaş