Anker 625 taşınabilir güneş paneli için 5.000 TL’lik indirim fırsatı [Mart 2024]

24 Mart 2024 19:00

Anker 625 taşınabilir güç paneli için dikkat çeken indirim fırsatı yapıldı. Güneş paneli, güneş ışığının yüzde 23’e kadarını güneş enerjisine dönüştürerek güneş jeneratörlerini bulutlu günlerde bile şarj edebiliyor.

Kullanıcılar Anker’in tescilli Suncast teknolojisiyle donatılmış olan güneş panelini, maksimum şarj için doğrudan güneş ışığını yakalayacak şekilde ayarlıyor. Güneş paneli PowerHouse 521, 535 ve 757 güç kaynaklarıyla uyumlu şekilde çalışıyor. Yol gezileri, kamp gezileri ve karavan yolculukları için ideal olan cihaz aynı anda 2 cihazı şarj edebiliyor. USB-C ve USB-A bağlantı noktalarına destek veren cihaz hava bulutludan güneşliye dönerse veya gölgeli bir alandan güneşli bir alana geçilirse otomatik olarak şarj sağlamaya devam ediyor. Cihazlara ultra güvenli koruma olanağı sunan güneş paneli aşırı gerilim, kısa devre ve dalgalı akım koruması gibi özelliklere sahip. Yaklaşık 5 kilogram ağırlığındaki cihaz maksimum 100 watt’lık bir güç vadediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Anker 625 taşınabilir güneş panelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Resmi satış fiyatı 17.999 TL olan güneş paneli yapılan bir indirimle şu anda 12.999 TL‘ye satılıyor. Kullanıcılar güneş panelini kredi kartlarıyla taksitli olarak da temin edebiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş