Apple Beats Studio Buds kablosuz kulaklık için sızan son detaylar

14 Haziran 2021 09:27

Şu sıralar sık sık gündeme gelen Apple Beats Studio Buds kablosuz kulaklık için birçok konuda sürpriz kalmadı. İşte son ortaya çıkanlar;

İlk olarak iOS 14.6 dosyalarında bulunan Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modeli, en son Lebron James ve Alex Morgan tarafından kullanılırken görüntülenmişti.

İşte bu model için Rolan Quandt‘tan detaylı sayılacak bir sızıntı geldi. Buna göre model artık kesin olarak siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere üç farklı renkte geliyor.

21 Temmuz tarihinde tanıtılacağı ve yurt dışında 150 dolara satılacağı aktarılan Beats Studio Buds, görebileceğiniz üzere kulak içi formunu benimsiyor.

Uzak da olsa AirPods Pro’yu temel aldığı aktarılan ancak ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği bulunmayan ürün, sevindirici şekilde USB-C -üzerinde şarj ediliyor.

Kulaklık kısımlarının ufak olmasıyla gündelik kullanım için birçok kişinin tercihi olabilecek yeni Buds, hem kulaklık hem de haznede Beats logosu taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Beats Studio Buds kablosuz kulaklık elbette Türkiye’de de satılacak

Firmadan biliyorsunuz esas olarak AirPods 3 ve yeni AirPods Pro bekleniyor. Yeni AirPods Pro için çok fazla bilgi yok ancak AirPods 3’ün çok yakında tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Bu modellerin iPhone 13 modelleriyle beraber eylül ayındaki Apple etkinliğinde tanıtılma ihtimali de bulunuyor. Ancak Apple’dan bir sürpriz olabilir, ürünler resmi site üzerinden daha erken tarihte de tanıtılabilir.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın

Paylaş