Apple’dan Mac kullanıcılarını sevindirecek koronavirüs hamlesi

28 Mart 2020 10:00

Teknoloji devi Apple, koronavirüs nedeniyle evinde kalan kullanıcılara güzel bir imkan sundu. Ancak bu imkandan sadece Mac kullanıcıları yararlanabiliyor.

Apple, koronavirüs nedeniyle evine kapanan Mac kullanıcıları için Final Cut Pro X video düzenleme yazılımının 30 günlük ücretsiz deneme süresini 90 güne çıkarttı. Bu hamle şu an evinde oldukça fazla boş zamanı olan ve yazılımı satın almadan iyice deneyimlemek isteyenler için çok güzel görünüyor. Bu 90 günlük dönem özellikle öğrenciler için harika dururken, 90 gün sonunda 300 dolarlık kalıcı lisansın ödenmesi gerekiyor. Bu arada Apple ses tarafını da unutmadı. Profesyonel ses düzenleme yazılımı Logic Pro X için de ilk defa 90 günlük ücretsiz deneme sürümü sunulmaya başlandı. Bu yazılım içinse 90 gün sonunda kalıcı 200 dolarlık lisans ücretinin verilmesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple koronavirüs konusunda başka adımlar da attı

Koronavirüs ile mücadele konusunda sağlık personelinin ihtiyaçları da artıyor. İşte bu konuda teknoloji devi Apple da boş durmadı. Apple CEO’su Tim Cook, Covid-19 ile mücadeleye bir nebze yardımcı olabilmek adına Avrupa ve Amerika‘da sağlık merkezlerine milyonlarca maske bağışladıklarını aktardı. Bu gerçekten önemli çünkü sağlık çalışanlarının şu an en çok ihtiyaç duydukları ürünler arasında cerrahi maskeler yer alıyor. Bundan önce firma tüm fiziksel mağazalarını kapatma kararı almıştı.

İlginizi Çekebilir

Windows 10 işletim sisteminin tasarımı güncelleniyor

Paylaş