Apple imzalı yeni Beats Studio Pro için sürpriz kalmadı

29 Haziran 2023 17:07

Teknoloji devi Apple tarafından geliştirilen yeni Beats Studio Pro kablosuz kulaklık modeli için yeni detaylar ortaya atıldı.

Beats Studio Pro kablosuz kulaklık modeli, dün akşam ortaya atılan bir iddiaya göre resmi olarak 19 Temmuz tarihinde lanse edilecek ve belirli pazarlarda direkt olarak satışa sunulacak. Bu açıdan çok bir zamanın kalmadığı ürün, Avrupa’da Beats Studio3 ile aynı şekilde 399 euro fiyatla satılacak. Modelin ABD’de ise 350 dolardan satılacağı aktarılıyorModel eğer gerçekten Beats Studio3 ile aynı fiyata satılırsa, Türkiye pazarına 10.599 TL‘den girecektir. Apple tarafından bir basın bülteni ile lanse edilmesi beklenen ürün için şimdiye kadar birçok sızıntı yapıldı. Tasarımını yukarıda görebileceğiniz üzere kafa üstü formunda hazırlanan ve toplam dört farklı renk seçeneği bulunan Beats Studio Pro, şarj için bir USB-C portu taşıyor ve yeni bilgilere göre 40 mm sürücüler ile yüksek bir ses performansı ortaya koyuyor. Bir Beats olduğundan bass’a ağırlık verildiği düşünülen ürün, iddiaya göre en yüksek ses seviyesinde dahi bozulma yapmıyor ve ANC yani “Aktif Gürültü Engelleme” özelliğini beraberinde getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu konuda çok ciddi bir performans sunduğu söylenen yeni Studio Pro, burada çevrenin duyulmasını sağlayan şeffaflık modunu da sunuyor ve Dolby Atmos destekli uzamsal ses teknolojisini eksik etmiyor. Dinamik kafa izleme ile kişiselleştirilmiş uzamsal ses desteklerini de beraberinde getiren kulaklık modeli, ANC ile şeffaflık modları arasında yan tarafındaki buton üzerinden geçiş yapabiliyor. ANC için konumlandırılan mikrofonları ile yüksek kalitede telefon görüşmeleri getirecek denilen Studio Pro, istenirse 3.5 mm bağlantıyla da kullanılabilecek ve ilginç olarak kutusunda bir 3.5 mm kablosuz taşıyacak. iOS yanında Android cihazlarla da kullanılabilecek yeni Beats Studio Pro, ANC ile beraber 24 saat, ANC olmadan tam 40 saat kullanım sunacak.

Yeni Apple Beats Studio Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Asus imzalı katlanabilir ekranlı ilk dizüstü modeli ile tanışın

Paylaş