Apple Watch Series 5 ve Watch SE kullanıcılarını ilgilendiren gelişme

16 Şubat 2021 18:30

Apple, bu haftanın başında Apple Watch Series 5 ve Watch SE modelleri için watchOS 7.3.1 güncellemesini paylaştı. Güncelleme akıllı saatlerin güç rezervi modunda takılmasını ortadan kaldırıyor.

Bu mod Apple Watch ile iPhone’lar arasındaki bağlantıyı kapatıyor. Kullanıcılar bu moddayken saatlerdeki çeşitli özellikleri kullanamıyor. Güncelleme sorunu ortadan kaldırsa da az bir kitlenin güncellemeyi yüklemesine rağmen sorunun devam ettiğini belirtiyor. Apple da bu durumun farkında olmuş olacak ki bu sorunu yaşayan kullanıcıların Apple Watch’larını ücretsiz olarak değiştirebileceğini söylüyor. Apple’ın akıllı saat modellerini ücretsiz onarıma uygun olup olmadığını doğrulamak için öncesinde inceleyeceği ifade ediliyor. Apple Watch’unuz şarj olmuyorsa ücretsiz bir onarım ayarlamak için Apple Destek ile iletişime geçmelisiniz. Uygun pazarlar için kargo yoluyla  onarımın olacağı belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Watch Series 7 için de geri sayım başladı

Apple bir taraftan eski saat modelleriyle ilgili güncellemeleri paylaşırken bir taraftan da yeni saat modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Eylül ayında satışa sunulmasını beklediğimiz yeni modelin sağlık konusunda daha da iddialı hale gelmesi bekleniyor. Yeni modelde microLED ekranın yer alacağı dile getiriliyor. Daha hızlı bir işlemciye de sahip olmasını beklediğimiz saatte uygulamaların çok daha hızlı açılacağını söyleyebiliriz. Saatte pil ömrünün de iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

 

 İlginizi Çekebilir

Son dönemde çıkan en iddialı elektrikli scooter

Paylaş