Apple’ın yeni Beats imzalı kablosuz kulaklık modeli ve bilinenler!

27 Şubat 2020 20:33

Teknoloji devi Apple’ın Beats marka yeni kablosuz kulaklık modeli için son aşamaya geldik gibi görünüyor. FCC’ye göre model çok yakında geliyor.

Apple’ın büyük bir para vererek bünyesinde kattığı Beats altında yeni bir kablosuz kulaklık tasarladığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. İşte bu kulaklık kesin olarak çok yakında geliyor. Çünkü kısa süre önce FCC kayıtlarında görünen model, çıkışa hazır gibi görünüyor. Resmi olarak 31 Mart etkinliğinde tanıtılacağı düşünülen çizimi aşağıda yer alan kulaklık, yüksek ihtimalle H1 çipine ve “Hey Siri” komut desteğine sahip. Yaklaşık olarak 250 dolar seviyesinde satılacağı tahmin edilen modelin, kulak içi formunda olacağı ve direkt olarak sporculara hitap edeceği söyleniyor. Spor sırasında düşmemesi için özel tasarlanan yüksek ihtimalle Powerbeats4 isimli modelin, yerini alacağı Powerbeats3 modeline oranla daha iyi bass sunacağı ve suya daha dayanıklı olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple tarafından başka bir kablosuz kulaklık da geliyor

Apple, kendi markasını taşıyan bir kablosuz kafa üstü kulaklık tasarlıyor. Bazı satış kanallarında AirPods (X Generation) olarak görünen kulaklık, 399 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak deniyor. Pazara direkt olarak AirPods X olarak çıkarılabileceği de tahmin edilen kablosuz kulaklık, yüksek ihtimalle çok güçlü bir aktif gürültü engelleme altyapısıyla yolda bulunuyor. Üst düzey malzemelerden üretileceği ve çok yüksek ses kalitesi sunacağı da tahmin edilen kulaklık, söylentileri gelen 31 Mart etkinliğinde resmen lanse edilebilir deniyor. Ancak bunun tam olarak kesin olmadığını mutlaka belirtmek gerekiyor. Bu modelin eylül etkinliğine kalma ihtimali de bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Fujifilm’in tam hediye etmelik yeni fotoğraf makinesi

Paylaş