ASUS Vivobook Go 15 için 2.100 TL’lik indirim fırsatı [Eylül 2023]

07 Eylül 2023 14:00

ASUS Vivobook Go 15 dizüstü bilgisayarı için yeni bir indirim fırsatı yapıldı. Okulların açılışına az bir süre kala öğrencilerin beklentilerini karşılayan bir model olan cihaz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

FreeDos olarak geldiği için kullanıcıların bilgisayara Windows işletim sistemi yüklemesi gerekiyor. AMD’nin Amd Ryzen 5 7520U işlemcisinden güç alan bilgisayarda 8 GB RAM yer alıyor. Harici bir grafik işlemcisinin tercih edilmediği bilgisayar bu yüzde oyun odaklı bir model değil. Eğer oyun odaklı bir bilgisayar arıyorsanız harici grafik işlemcisine sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Vivobook Go 15’e geri dönecek olursak bilgisayarın dahili depolama kapasitesi 256 GB. Ekran tarafına bakıldığında bilgisayarda Full HD çözünürlüklü 15,6 inç ekran yer alıyor. Bu bilgisayarın OLED destekli bir versiyonu da olsa bu modelin ekranı OLED teknolojisine sahip değil. Daha yüksek fiyata satılan OLED destekli versiyon haberde bahsettiğimiz modele kıyasla daha canlı ve daha parlak görüntüler sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASUS Vivobook Go 15 dizüstü bilgisayarın indirimli fiyatı ne kadar?

Piyasada daha yüksek fiyata satılan bilgisayarın indirimli fiyatı ise 9.499 TL. Kullanıcılar bilgisayarı kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş