Avengers: Infinity War yönetmenleri Hawkeye’ın yokluğunu açıklıyor

14 Nisan 2018 15:00

Avengers: Infinity War tanıtımlarının herhangi birinde dahi görünmeyen Hawkeye, film kapsamında hayranların en çok konuştuğu karakterler arasında yer alıyor. Yokluğu sorgulanan karakter için yönetmen Joe Russo açıklama yaptı.

Hawkeye’ın Avengers: Infinity War tanıtımlarının hiçbirinde yer almaması hayranları oldukça meraklandırmış durumda. Hatta bu durumla dalga geçmek için sadece Hawkeye’ın yer aldığı Infinity War posterleri hazırlayan hayranlar bile mevcut. Daha önce sizlerle Hawkeye’ın emekli olmuş olabileceğine ilişkin bir makale paylaşmıştık. Russo kardeşler kahramanımızın Civil War sonrası olaylara farklı bir şekilde tepki verdiği ve diğer kahramanlardan farklı bir tercihte bulunduğunu kaydetmişti. Bizim de aklımıza ilk olarak Age of Ultron’daki aile hayatına dönme arzusu gelmişti. Baskıların ardından Joe Russo yeni bir açıklama yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uzun döneme yayılan bir süreç

JOE.ie‘ye röportaj veren Russo, kahramanımızın yokluğunun bir anlamı olduğunu vurguluyor. “Sabreden derviş muradına erermiş” diyen Russo “Jeremy Renner’ı elbette unutmadık. Onun için bir hikaye hazırladık. Ancak bu hikaye karşımıza hemen çıkabilecek bir hikaye değil. Renner’ın rolü uzun soluklu bir süreçte ortaya çıkacak.” diyor. Anthony Russo da “Hepsi açıklığa kavuşacak.” diyerek Joe Russo’nun açıklamasına destek çıkıyor.

Bu açıklamaların ardından Infinity War’da karakterimizi pek görebileceğimizi sanmıyoruz. Hatta belki hiç göremeyebiliriz de. Ancak bu filmin 2 parçadan oluştuğunu da unutmamak gerekiyor. Belki de Renner bizi 2. filmde bekliyordur, kim bilir… Film 27 Nisan‘da vizyondaki yerini alacak.

İlgili video

Avengers: Infinity War fragmanı

Paylaş