Beş arka kameralı Nokia 9’dan yeni görsel

06 Eylül 2018 20:45

Tam beş arka kameraya sahip olacak Nokia 9 gündeme gelmeye devam ediyor. Bugün telefonun bu ilginç kamera sistemini gösteren bir görsel daha karşımızda bulunuyor.

Yeni sızan görsel, daha önce gelenden biraz daha farklı duruyor. Doğruluğu konusunda bazı şüphelerin olduğu sızıntı, yine de Nokia 9’u merak edenleri oldukça heyecanlandırıyor. Bu görselde beş arka kamera LED flaş ile beraber güzel bir uyum oluşturuyor. Bir çıkıntıya sahip olmadığı görülen kameralar, çok ilginç imkanların kapısını aralayacak deniyor. Zeiss ibaresinin öne çıktığı kamera sistemi kişilere geniş açı ve yüksek yakınlaştırma (zoom) imkanını bir arada sunacak gibi duruyor. Aynı zamanda çok yüksek çözünürlüğe sahip olacağı da belirtilen kamera, PureView takısıyla tanıtılabilir deniyor. Şirket içerisinde A1 Plus olarak geçtiğini bildiğimiz telefon, 2018 bitmeden resmi olarak tanıtılacak izlenimi yaratıyor. Gücünü Snapdragon 845‘ten alacağı söylenen akıllı telefon, ekrana entegre parmak izi sensörüne de sahip olacak tahminlerini alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nokia 9 gündeme bomba gibi düşebilir

Dediğimiz gibi gerçekten çok merak edilen akıllı telefon, firmanın 2018’deki bombası olacak gibi görünüyor. Ancak model hakkında halen sağlam kaynaklardan bilgiler gelmiyor. Bu açıdan heyecanın sürpriz şekilde arttığı cihaz, kamera konusunda Huawei P20 Pro gibi bir etki yaratacak gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da Nokia 8’in tanıtım videosu

Paylaş