Bluetooth’lu ve ANC’li dünyanın ilk Hi-Fi kulaklığı: Focal Bathys

16 Kasım 2022 17:00

Yüksek kaliteli ses sistemleriyle tanınan Fransız ses şirketi Focal dünyada bir ilke imza atan kablosuz kulaklığını tanıttı. Dünyanın ilk Hi-Fi Bluetooth ve ANC’li kablosuz kulaklığı olarak lanse edilen cihaz Focal Bathys olarak adlandırılıyor.

Kulaklık Bluetooth çoklu bağlantı seçeneği veya içerisinde barındırdığı üst düzey Amfi-DAC teknolojisiyle fark yaratıyor. SBC, AAC, Apt-X ve Apt-X Adaptive codec bileşenleriyle uyumlu olan Bathys, uçaklarda ya da trenlerde oluşabilecek yüksek arka plan gürültüsünü engelleyebiliyor. Kulaklıkta optimize edilmiş bir sessiz, yumuşak ve şeffaflık olmak üzere farklı kullanım modları yer alıyor. Kulaklık tam dolu pille 30 saatlik bir kullanım imkanı sağlıyor. Hızlı şarj özelliğine de sahip olan model kablosuz haricinde kablolu kullanıma da izin veriyor. Focal’in Saint-Etienne atölyelerinde üretilen Bathys kulaklık içindeki hoparlör sürücüleri sunduğu performansla dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Focal Bathys üst düzeye konumlanıyor

Alüminyum/magnezyum diyaframlarıyla Bathys hoparlör sürücüleri, derin bas, yumuşak tiz sesler ve net vokaller sunuyor. Entegre USB-DAC modu 24 bit / 192kHz’e kadar çözünürlükle gerçek Hi-Fi deneyimi yaratıyor.  Yurt dışındaki satış fiyat 799 dolar olan kulaklığın Türkiye’deki fiyatı ise henüz açıklanmadı.  Focal Bathys üst düzey kablosuz kulaklık arayanların tercih edeceği bir kablosuz kulaklık.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş