Bose QuietComfort Earbuds II için 7.431 TL’lik indirim fırsatı [Aralık 2023]

04 Aralık 2023 19:00

Bose QuietComfort Earbuds II kablosuz kulaklığın fiyatı düştü. Yeni modeli selefinden ayıran en önemli farklardan biri tasarım.

Bir önceki modelden çok daha ufak boyutta olan Bose QuietComfort Earbuds II  bu sayede hem daha ergonomik hem de daha konforlu bir müzik deneyimine olanak tanıyor. Selefinde olduğu gibi siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan kulaklıkta IPX4 sertifikası da bulunuyor. Su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklık yedi adet cihaza kadar bağlantı bilgilerini hatırlayabiliyor. Kulaklıkta ekolayzır ayarı Bose Music uygulaması üzerinden yapılabiliyor. iOS ve Android’li cihazlarda yer alan bu uygulamada bas veya tiz ayarı değiştirilebiliyor. Bu sayede bas ağırlıklı parçalar dinlemeyi seviyorsanız uygulama üzerinden bası artırabilirsiniz. Kulaklığa bir yazılım güncellemesi geldiğinde yine bu uygulama kullanılıyor. Bu uygulamaya destek veren diğer Bose ürünleri de Bose Music uygulamasından kolayca kontrol edilebiliyor. Kulaklığın sunduğu kodeklere bakıldığında modelin SBC ve AAC’ye destek verdiğini görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bose QuietComfort Earbuds II kablosuz kulaklığın indirimli fiyatı ne kadar?

Piyasadaki en başarılı ANC destekli kablosuz kulaklıkların başında gelen model tam dolu pille 6 saat, şarj kutusuyla birlikte 24 saat boyunca kullanılabiliyor. Resmi satış fiyatı 14.490 TL olan kulaklık yapılan indirimle şu anda 7.059 TL‘ye satın alınabiliyor. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş