Bütçe dostu ağ anahtarı Mercusys MS108’in Türkiye fiyatı belli oldu

03 Aralık 2022 14:00

TP-Link’in bütçe dostu ağ markası Mercusys, kablolu cihazları ağa bağlamak için geliştirdiği anahtarı tanıttı. Mercusys MS108 ağ anahtarı, ufak boyutu, tak ve çalıştır özelliğiyle dikkat çekiyor.

Mercusys MS108 evler haricinde küçük ofisler ve öğrenci yurdu gibi yerlere hitap ediyor. Mercusys MS108 ağ anahtarı, hiç bir kuruluma ihtiyaç duymuyor. Doğrudan kablo ile modem veya yönlendiriciye bağlanan MS108’in üzerinde yer alan Ethernet girişlerine, ağa dahil edilmek istenen cihazları kablo ile bağlamak yeterli. Üzerinde yer alan 8 adet Ethernet girişi hemen hemen her evin ve küçük ofisin ihtiyacını karşılıyor. Her biri 10/100 Mbps bağlantıya sahip olan bu girişlere kablo ile ağa dahil edilebilen tüm cihazlar bağlanabiliyor. Bilgisayar, IP kameralar, oyun konsolları, akıllı televizyon gibi her tür cihazla uyumlu olan ağ anahtarı, kablo karmaşısının önüne geçiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mercusys MS108 ağ anahtarının Türkiye fiyatı ne kadar?

Fansız tasarımıyla da göze çarpan ağ anahtarı ufak tasarımıyla da dikkat çekiyor. Sıkı güvenlik testlerinden geçen cihaz kullanım kolaylığıyla da çoğu kullanıcının beklentisini karşılayacağa benziyor.Uygun fiyatlı bir ağ anahtarı arayanların tercih edebileceği cihazın Türkiye’deki fiyatı ise 215 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş