Bütçe dostu Jabra Elite 3 Active kablosuz kulaklık için yeni BİM fırsatı [30 Aralık 2022]

23 Aralık 2022 14:00

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Jabra Elite 3 Active kablosuz kulaklık için indirim fırsatı var. 30 Aralık‘ta BİM’de satışa sunulacak olan kulaklık Bluetooth 5.2 bağlantısıyla mobil cihazlarla iletişim kuruyor. Kulaklığın BİM’de satışa sunulacak modeli siyah renkli gövdeye sahip olsa da Elite 3 Active’in farklı renk seçenekleri de piyasada satılıyor.

Jabra Elite 3 Active modelinde 6 mm’lik hoparlörler kullanılıyor. Kompakt bir yapıda olmasına rağmen güçlü bir ses performansı vadeden model aktif gürültü engelleme özelliğine destek  vermese de ses yalıtımlı bir tasarıma sahip. Aktif gürültü engelleme özelliği kadar iddialı bir engelleme özelliği olmas da kulaklığın yalıtımlı bir tasarımla gelmesi önemli bir gelişme. Ailenin diğer kulaklık modellerinde de yer alan HearThrough özelliği sayesinde çevrede olan biteni duymak mümkün oluyor. Kulaklıkta bununla birlikte mono mod adı verilen bir özellik de mevcut. Bu özellik aktifken kulak içi kulaklıklardan biri şarj olurken diğerini kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 3 Active kablosuz kulaklığın BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

Kulaklığın bünyesinde dört adet mikrofon yer alıyor. Bu mikrofonlar yardımıyla kaliteli bir telefon görüşmeleri vadeden kulaklık tam dolu pille 28 saate varan bir kullanım imkanı sunuyor. Sadece kulaklıklar 7 saate kadar kullanım olanağı sağlıyor. Kulaklıklar 10 dakika şarj edildiğinde 1 saat boyunca kullanım imkanı vadediyor. Piyasadaki fiyatı 1.499 TL olan kablosuz kulaklığın BİM’deki fiyatı 999 TL olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş