28 saat pil ömrü vadeden Jabra Elite 3 kablosuz kulaklık için yeni fiyat avantajı [Kasım 2023]

01 Kasım 2023 12:00

Jabra Elite 3 kablosuz kulaklık için yehi bir kampanya var. iOS ve Android‘li mobil cihazlarla uyumlu şekilde çalışabilen kulaklık Elite ailesinin giriş seviyesine konumlanıyor.  Bağlantı tarafında Bluetooth 5.2‘nin yer aldığı kulaklıkta 6 mm’lik hoparlörler mevcut. Kulaklığın dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Güçlü bir ses performansı sunan Jabra Elite 3 modelinde aktif gürültü engelleme özelliği ise yok. Kulaklıkta bu özellik olmasa da cihaz ses yalıtımlı bir tasarım sunuyor.  Ailenin diğer kulaklık modellerinde de yer alan HearThrough özelliği sayesinde çevrede olan biteni duymak mümkün oluyor. Kulaklıkta bununla birlikte mono mod adı verilen bir özellik de mevcut. Bu özellik aktifken kulak içi kulaklıklardan biri şarj olurken diğerini kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 3 uzun pil ömrüyle fark yaratıyor

Kulaklığın bünyesinde dört adet mikrofon yer alıyor. Bu mikrofonlar yardımıyla kaliteli bir telefon görüşmeleri vadeden kulaklık tam dolu pille 28 saate varan bir kullanım imkanı sunuyor. Sadece kulaklıklar 7 saate kadar kullanım olanağı sağlıyor. Kulaklıklar 10 dakika şarj edildiğinde 1 saat boyunca kullanım imkanı vadediyor. Piyasada 2.000 TL‘nin üzerinde bir fiyata satılan kulaklık yapılan indirimle şu anda 1.199 TL‘ye satılıyor. Kullanıcılar kulaklığı kredi kartlarıyla ayda 209 TL ödeyerek de sahip olabiliyor. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmayı sürdüreceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş