ANC destekli Jabra Elite 4 Active için indirim kampanyası

26 Aralık 2022 14:00

Jabra Elite 4 Active için yeni bir indirim fırsatı yapıldı. iOS ve Android‘li cihazlarla uyumlu şekilde çalışan kablosuz kulaklık Bluetooth 5.2 üzerinden iletişim sağlıyor.

Jabra’nın üst segment kulaklıklarında olduğu gibi bu modelde de aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Bu özellik yardımıyla arka plandaki gürültüleri engelleyebilen modelde HearThrough özelliği de yer alıyor. HearThrough etraftaki sesleri almak için Jabra Elite 4 modelindeki mikrofonları kullanıyor.  Daha iyi rüzgar sesi koruması için eklenmiş özel ağ kaplamasına sahip dört adet yerleşik mikrofon kulaklıkta karşımıza çıkıyor. IP57 sertifikasına da destek veren model bu sayede suya ve tere karşı koruma sağlıyor. 2 yıl garanti süresiyle gelen kulaklıkta ayarlanabilir ekolayzır özelliği de bulunuyor. Jabra Elite 4 Active bu sayede seslerin özelleştirmesine imkan tanıyor. Jabra Sound+ uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışan kulaklık Spotify Tab özelliği de mevcut. Kullanıcılar Spotify’daki müziklerine telefonları yerine direkt kulaklık üzerinden ulaşabiliyor. Kulaklık şarj kutusuyla birlikte toplamda 28 saate varan kullanım imkanı sunuyor. Sadece kulaklıklar 7 saate varan bir deneyime olanak tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 4 Active modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Elite 4 Active, 10 dakika şarj edildiğinde 1 saate varan bir pil süresine sahip. Piyasada 1.700 TL‘nin üzerinde satılan kablosuz kulaklık şu anda yapılan bir indirimle 1.299 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş