Bütçe dostu Onvo OVFRY08-MNL yağsız fritöz yeniden A101’de [26 Ekim 2023]

24 Ekim 2023 14:00

Onvo OVFRY08-MNL yağsız fritöz için yeni A101 kampanyasından söz edelim. 1.700 watt‘lık güç sunan fritöz, 6.5 litrelik bir hacime sahip. Türkiye’de satılan uygun fiyatlı fritöz modellerinden biri olan cihaz geniş iç hacmiyle öne çıkıyor.

Sıcaklığı 80 ila 200 derece arasında ayarlanabilen Onvo OVFRY08-MNL modelinde yüksek hızlı hava sirkülasyon teknolojisini bünyesinde barındırıyor. 60 dakikaya kadar zamanlayıcı özelliğiyle gelen cihazda piyasada satılan diğer modellerde olduğu gibi bulaşık makinesinde yıkanabilir sepet de var.  Cihazda bununla birlikte ısı ve zaman kontrol paneli bulunuyor. Otomatik kapanma özelliğine de destek veren cihaz hazır konumda sesli uyarıda bulunabiliyor. Yüzde 80’e kadar daha az yağ kullanımı sağlayan fritöz bu sayede kullanıcıların daha sağlıklı yiyecekler hazırlamasına imkan tanıyan cihaz hazır konumdayken kullanıcılara sesli uyarıda bulunabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Onvo OVFRY08-MNL yağsız fritöz bu hafta yeniden A101’de

Önceden ayarlanmış 8 pişirme moduna sahip olan fritözde dijital ekran yer alıyor.  Kullanıcılar bu ekranı kullanarak fritözü kolay bir şekilde kontrol edebiliyor.  Kampanya 26 Ekim’de geçerli olacak. A101’de satışa çıkacak cihazın kampanyalı fiyatı ise 1.699 TL. Kullanıcılar fritözü kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş