Bütçe dostu Sennheiser HD 560S ve öne çıkan özellikleri

29 Eylül 2020 16:00

Sennheiser yeni kulaklığını müzik tutkunlarının beğenisine sundu. Sennheiser HD 560S olarak adlandırılan kulaklık giriş sevisine konumlanıyor.

Yüksek fiyatlara çıkmayan istemeyen ses tutkunları hedef alan kulaklığın doğal ve doğru bir ses performansı sergilediği belirtiliyor. Uygun fiyatlı referans bir kulaklık olarak lanse edilen model 3 metre uzunluğunda çıkarılabilir kabloyla geliyor. 6 Hz-38 kHz aralığında geniş frekans aralığı sunan kulaklık referans bir kulaklık olduğu için yüksek bas performansı vadetmiyor. Bunun yerine yüksek yoğrulukta ses üretimi sunan model sanatçıların sesi doğru şekilde üretmelerine imkan tanıyor. 110 desibel hassasiyete sahip olan modelde 120 ohm empadans değeri bulunuyor. 240 gram ağırlığındaki kulaklıkla ilgili Sennheiser açıklamada bulundu. Ses tutkunlarının beklentileri doğrultusunda geliştirilen giriş seviyesi HD 560S kulaklıkları tanıtmaktan heyecan duyduklarını söyleyen Sennheiser, kulaklığın açık tipte bir model olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sennheiser HD 560S yurt dışı fiyatı ne kadar?

Ses dalgalarının doğal yayılmasını sağlayan açık bir tasarım sunan kulaklıkta açılı sürücü hizalaması bulunuyor. Üst düzey bir ses performansı vadeden kulaklığın yurt dışındaki satış fiyatı ise 199 dolar. Kulaklığın Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Ancak modelin Türkiye fiyatı henüz belli değil.

İlginizi çekebilir

Sennheiser CX 400BT tanıtım videosu

Paylaş