Canon’dan geleceğin minik fotoğraf makinesi [Galeri]

04 Temmuz 2019 21:30

Fotoğraf makinesi dünyasının önemli isimlerinden olan Canon, geleceğin kamerası olacak bir mini kamera ile karşımıza çıkıyor.

Sosyal medya platformlarına talebin artması fotoğraf ve video çekme sayılarında da hatırı sayılır bir artışa neden oldu. Kullanıcılar artık ağır fotoğraf makineleri ve aparatlarla çekim yapmak değil, pratik, hafif ve kolay çekimler yapmak istiyor. Hal böyle olunca yüksek kalitede fotoğraf ve video çeken telefonlar tercih ediliyor. Ancak bu yine de fotoğraf makinelerinin pabucunu dama atamıyor. YouTuber‘lık gibi bir gerçek önümüzde dururken, fotoğraf makinesi kalitesinde telefon pratikliğinde alternatifler de artıyor. İşte tam da bu noktada geleceğin fotoğraf makinesini fonlama sitesine ekleyen Canon, IVY REC ile yeni bir alanı domine etmeyi hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Canon IVY REC YouTuber’lar için bir hazine olabilir

Canon yeni tasarladığı minik fotoğraf makinesi ile farklı bir alternatif sunuyor. Detaylı özellikler paylaşılmamış olsa da cihazın 13 megapiksel 1/3 inç CMOS sensör üstüne kurulduğu ve 60 fps’ye kadar 1080p Full HD video çekebilme özelliğine sahip olduğu açıklanıyor. Canon Mini Cam App uygulaması sayesinde kullanıcılar çektikleri görüntüleri mobil cihazlarına aktarabiliyor. Bluetooth ve kablosuz bağlantı özelliklerine sahip olacak makinenin, IP67 su geçirmezlik derecesini taşıdığını da belirtmeden geçmeyelim. Klipsli bir yapıya sahip olduğu görülen Canon IVY REC‘in, çekilenleri anında mobil cihazınızda önizleme yapmanızı sağlayan bir bağlantısı da bulunuyor.

Fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için Indiegogo’daki sayfasını takip edebilirsiniz, zira şu anlık ne ne zaman çıkacağı belli ne de fiyatı.

İlginizi çekebilir

Instagram fotoğraflarını renklendirecek “filtre sistemi”

Paylaş