Captain America ve James Bond yıldızının buluştuğu gizemli macera: Knives Out [Video]

03 Temmuz 2019 10:30

Captain America ve James Bond yıldızları bir araya geliyor. Chris Evans, Daniel Craig ve çok daha fazlası Rian Johnson’ın filmi Knives Out için buluşuyor.

Captain America yıldızı Chris Evans ile James Bond çekimlerine devam eden Daniel Craig, Rian Johnson’ın yeni filmi Knives Out için gizemli bir maceraya atılıyor. Komedi alt tonlu gizemli macera bizi bir dedektiflik hikayesiyle buluşturuyor. Daniel Craig de filmdeki dedektif rollerinden birini üstleniyor. Bir malikanede gerçekleşen cinayeti çözme çabasındaki dedektifler hayli garip olayın çıkmazında doğru cevabı arıyor. Uzun yıllar Captain America olarak izlediğimiz Chris Evans’ı ise bu filmde ağzı bozuk bir karakter olarak göreceğimizi söyleyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Captain America ve James Bond yıldızları aynı filmde

Filmde Evans ve Craig’e Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, Katherine Langford, Noah Segan, Edi Patterson, Riki Lindhome, Jaeden Martell ve Christopher Plummer eşlik ediyor. Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini ise Star Wars: The Last Jedi‘ın da yönetmeni Rian Johnson üstleniyor. Johnson filmi “Agatha Christie’ye saygı duruşu” olarak nitelendiriyor. Bu filmde de Christie’nin romanlarına yakışır bir ters köşe bekliyoruz.

Filmin resmi özeti ise şu şekilde: “Meşhur suç romanları yazarı Harlan Thrombey (Christopher Plummer) 85. doğum gününün ardından evinde ölü bulunduğunda meraklı ve nazik Dedektif Benoit Blanc (Daniel Craig) gizemli bir şekilde soruşturmaya dahil olur. Dedektif Blanc, Harlan’ın garip ailesinden sadık çalışanlarına kadar herkesi sorgulayarak hileler ve yalanlarla örülmüş ağın ötesindeki gerçeğe ulaşmaya çalışır.

Oldukça eğlenceli görünen Knives Out, 27 Kasım‘da vizyondaki yerini alacak. O zamana dek komedi odaklı bir başka polisiye macera izlemek isterseniz Netflix’in Murder Mystery‘si size göre olabilir. O filmle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş