Bütçe dostu Casper Excalibur G770 oyuncu dizüstü bilgisayarı için fiyat avantajı [Mart 2024]

28 Mart 2024 11:00

Casper Excalibur G770.1245-BFJ0X-B dizüstü bilgisayar için yeni bir indirim fırsatı açıklandı. Intel’in Core i5-12450H işlemcisiyle gelen telefonda 16 GB RAM kullanılıyor.

Casper Excalibur G770 modelinde bu donanım özellikleriyle birlikte Nvidia RTX 3050 grafik işlemcisi var. Bu grafik işlemcisi piyasadaki oyunları akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor. Işın izleme teknolojisi de bilgisayarda yer alıyor. Bilgisayarda Full HD çözünürlüklü 15,6 inç ekran yer alıyor. Ekran yenileme hızı 144 Hz olan bilgisayar bu özelliğiyle akıcı bir ekran performansı sunuyor. 250 nitlik parlaklık sunabilen ekran 178 derecelik geniş açısına sahip. Akıllı turbo termal sistemi sıcak havanın tahliyesine imkan tanıyor. Soğutma sistemi sayesinde soğuk havanın içeriye alınması daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşiyor. RGB aydınlatmalı klavyesiyle de dikkatleri üstüne çeken bilgisayarda Wi-Fi 6 bağlantı desteği bulunuyor. Bu sayede hızlı bir Wi-Fi performansı da vadeden bilgisayarda 2 adet USB 3.2, bir adet USB-C, HDMI ve SD kart okuyucu gibi bağlantılar da yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Casper Excalibur G770 dizüstü bilgisayar uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

SD kart okuyucusu sayesinde kullanıcılar fotoğraf makineleriyle çektikleri fotoğrafları ve videoları hızlı bir şekilde bilgisayara aktarabiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan bilgisayar yapılan indirimle 24.799 TL‘ye satın alınabiliyor. Bilgisayar kredi kartlarıyla taksitli olarak da satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş