Çerçeveleri hayatımızdan çıkartacak Lenovo Z5 için ilginç detay

26 Mayıs 2018 20:00

Tamamen çerçevesiz bir tasarımla karşımıza çıkacak Lenovo Z5, bugün yine ilginç bir detayla gündeme geldi. Telefon pil ömrü konusunda da benzersiz olacak gibi duruyor.

Yukarıda gördüğünüz harika bir tasarımla karşımıza çıkacak gibi duran Lenovo Z5, geçtiğimiz gün tam 45 gün bekleme süresi sunacak haberiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bugün ise şirketin genel müdür yardımcısı Chang Cheng, pil ömrü konusunda yeni bir açıklama daha yaptı. Buna göre merak edilen telefon pil seviyesi yüzde 0 olsa dahi kişilere tam 30 dakika telefon görüşmesi sunacak. Acil durumlarda hayat kurtarabilecek bu detay, telefonun pil konusunda Android dünyasını sallayacağına işaret ediyor. Akıllı telefonların en çok şikayet edilen yanlarından birisini tarihe gömecek gibi duran telefon, gerçekten her geçen gün daha çok merak ediliyor. Yüzde 95 ekran gövde oranını geçtiği belirtilen telefon, bünyesinde bir ekran çentiği taşımıyor. Tam 4 TB dahili depolama ile geleceği de şaşırtan detayları arasında bulunan model, arkasında çift lensli kamera sistemi taşıyor. Telefonun bu sayede çok güzel arka bulanık çekimler yaptığı görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lenovo Z5 amiral gemisi seviyesinde olmayacak

Açıkladığı kadarıyla telefon resmi olarak 14 Haziran tarihinde tanıtılıyor. En büyük gizem olarak görülen ön kamerasının yeri halen belli olmayan telefon, resmi açıklamaya göre 4 teknolojik devrim ve 18 patentli teknoloji arkasından çıkıyor. Son gelen bilgiler ise telefonun orta üst seviyede olduğunu belirtiyor. Bu da cihazın Snapdragon 845 yerine Snapdragon 6 serisi işlemciyle gelebileceğini akıllara getiriyor.

İlgili Video

HTC’nin yeni amiral gemisi U12+

Paylaş