CES 2022 İnovasyon Ödülleri’nde Samsung’a 43 ödül

04 Aralık 2021 14:00

Samsung, CES 2022 İnovasyon Ödülleri’nden 43 ödüle layık görüldü.  CTA’nın bu yıl Samsung’u ödüle layık gördüğü ürünler arasında Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy A Serisi, Samsung Galaxy Buds 2 ve daha bir çok ürün yer alıyor.

Bizim de severek kullandığımız bir katlanabilir telefon olan Galaxy Z Flip 3’ün Bespoke sürümü kullanıcılaraözel ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Galaxy Z Flip3’ün siyah veya gümüş çerçeve seçenekleriyle birlikte mavi, sarı, pembe, beyaz ve siyah ön ve arka renk seçeneklerinden birini tercih edilebiliyor. Galaxy Z Flip3 5G ayrıca dijital görüntüleme/fotoğrafçılık ve mobil cihazlar ve aksesuarlar kategorilerinde de birçok onur ödülü kazandı.

Galaxy Z Fold 3, Samsung‘un öncü akıllı telefon kamera teknolojisini çığır açan katlanabilir tasarımıyla buluşturarak hem dijital görüntüleme/fotoğrafçılık hem de mobil cihazlar ve aksesuarlar kategorilerinde ödüle layık görüldü. Galaxy Watch4 Serisi ise sağlık & fitness ve giyilebilir teknolojiler kategorilerinde ödül aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ödül alan cihazlar arasında Samsung Galaxy Book Pro 360 ve ISOCELL HP1 de yer alıyor

Samsung Galaxy Book Pro 360, bilgisayar donanımı ve bileşenleri kategorisinde ödüle hak kazandı. Piyasanın ilk 200 MP 0,64μm mobil görüntü sensörü ISOCELL HP1 yerleşik teknolojiler kategorisinde ödül aldı. , 1/1.22” optik formatla eşdeğer 16.384×12.288 etkin piksel miktarı sunuyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en ufak aksiyon kamerası ile tanışın

Paylaş