Citroën imzalı yeni ticari araçlar Türkiye’de satışa sunuldu

23 Mayıs 2024 15:16

Citroën imzalı yeni ticari araçlar Türkiye’ye getirildi. Şirket ticari tarafta da dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeni araçları hakkında bir açıklama  yapan Citroën şunları aktardı: Otomotiv sektörünün en köklü markalarından Citroën, binek araç konforu sunduğu hafif ticari araç ürün gamını tamamen yeniledi. Markanın yeni logosunun ilk kez kullanıldığı Berlingo Kombi, Berlingo Van, Spacetourer, Jumpy Panelvan ve Jumper’dan oluşan hafif ticari ürün gamı yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu. Hem dış hem de iç tasarımı yenilenen, teknolojik ve güvenlik donanımları artırılan yeni modellerin tamamında artık otomatik şanzıman seçeneği de sunuluyor. Yenilenen ticari modellerle birlikte Citroën’in her segmentte eksiksiz bir ürün gamına sahip olduğunu söyleyen Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, “Ticari araç segmenti bizim için çok önemli. Toplam pazarın yüzde 22’sini ticari araçlar oluştururken, bizim satışlarımızın ise yüzde 28’i ticari araç modellerinden geliyor. Yenilenen ürün gamımızla bu iddiamızı daha da güçlendiriyoruz. Zaten 2023 yılında pazarın en fazla büyüyen hafif ticari araç markası olarak bu iddiamızı somutlaştırmış olduk. Citroën, özellikle sunduğu konfor ile rakiplerinden ayrışan bir marka. Yenilenen ticari ürün gamımızın sunduğu yüksek konfor da bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özellik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Müşterilerin Citroën markasını tercih etmelerindeki en önemli etkenlerden birinin bu üstün konfor seviyesi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz” dedi. 2023 yılını yüzde 6,7’lik pazar payı ile hafif ticari araç segmentinde 5’inci sırada tamamladıklarını hatırlatan Selen Alkım, “Geçtiğimiz yıl 17 bin adet hafif ticari araç satışı gerçekleştirmiştik. 2024 yılında segmentteki konumumuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özellikle Berlingo Kombi sunduğu konfor, geniş iç hacim, sürüş dinamikleri ve yüksek donanım seviyesi ile binek otomobillere alternatif olarak müşterilerimizin tercihi oluyor” diye konuştu.”

Fiyatlar konusunda verilen bilgiler ise şöyle

-Yeni Citroën Berlingo, Türkiye’de 1.090.000TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

-Yeni Citroën Berlingo Van, Türkiye’de 860.000TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluyor.

-Yeni SpaceTourer, 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte güçlü ve verimli 180 HP BlueHDi dizel motorla Türkiye’de 1.650.000TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor.

-Yeni Citroën Jumper, Türkiye’de 1.330.000TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Citroën araçlar yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş