Coach’tan şık tasarımlı Apple Watch kayışları

23 Mayıs 2018 20:30

Amerikalı moda devi Coach, Apple Watch için geliştirdiği kayışları satışa sundu. Şık tasarımıyla dikkat çeken kayışlar 150-175 dolar fiyat aralığında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Farklı renk seçenekleriyle piyasaya sunulacağı açıklanan kayışlar deri malzemesiyle havalı bir görünüm sunuyor.  Yurt dışında satışa sunulacağı açıklanan kayışların Türkiye’de satışa sunulması ise beklenmiyor.  Apple’ın ünlü moda devi Hermes ile iş birliği içerisinde olduğunu da belirtmekte yarar var. Deri malzemesinden üretilen ve metal tokanın tercih edildiği kayışta siyah ve beyaz tonları hakim. Türkiye’de Apple Store Online mağaza üzerinden satın alınabilen kayışların fiyatları 1.499 – 2.249 TL fiyat aralığında satın alınabiliyor. Hermes imzalı Apple Watch kayışlarını satın almayı düşünüyorsanız buraya tıklayarak kayışları satın alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’dan şaşırtan Apple Watch kararı

Uzun zamandır ortalıkta dolaşan dedikodu Apple’ın yeni aldığı patent sayesinde gerçeğe dönüşebilir. Şirket kısa bir süre önce yuvarlak ekranlı Apple Watch için yeni bir patent aldı. Apple’ın aldığı 9965995 numaralı patent için kavisli kenarlara sahip bir elektronik cihazdan söz ediliyor. Patentin adından da anlaşılacağı üzere, mevcut dikdörtgen ekran yerine yuvarlak ekrandan bahsediliyor. Apple’ın yuvarlak ekranlı Apple Watch’u satışa sunup sunmayacağı ise henüz bilinmiyor.

İlgili Video

Şirketin en yeni iPhone modelleri

Paylaş