Çok ucuz kablosuz kulaklık Redmi Earbuds S tanıtıldı; işte fiyatı!

26 Mayıs 2020 12:20

Akıllı telefon tarafının dev ismi Xiaomi, Redmi markası altında yeni bir kablosuz kulaklık daha tanıttı. Redmi Earbuds S lanse edildi.

Kablosuz kulaklık pazarının dikkat çeken isimleri arasında yer alan Xiaomi, ürün gamını büyütmeyi sürdürüyor. Bu sefer gelen yeni model Redmi Earbuds S, firmadan alıştığımız bir tasarıma sahip. Şarj özellikle siyah renkte bir haznesi bulunan kulaklık, kulak içi formunda olduğundan yalıtımı yüksek gibi görünüyor. Sadece 24 dolarlık bir yurt dışı fiyatı bulunan ürün, bağlantı tarafında Bluetooth 5.0 kullanıyor ve gecikmeyi düşüren bir oyun modu da taşıyor. IPX4 sertifikası olan ve 12 saatlik bir pil ömrü bulunan kulaklık, telefon görüşmesi için de kullanılabiliyor. Bu modelin ilerleyen dönemde Türkiye’ye de getirileceğini düşünüyoruz. Ancak bunun için henüz bir açıklama yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Earbuds S kablosuz kulaklık dikkat çekerken, Xiaomi tarafından ise en son Mi Air 2SE gelmişti

Yurt dışında sadece 24 dolardan satışa sunulan Mi Air 2SE, görebileceğiniz üzere kulaklıkları yatay olarak tutan bir şarj özellikli hazne ile geliyor. AirPods benzeri bir kulaklık yapısını benimseyen model, Bluetooth üstünden bağlantı kuruyor ve tek şarjla 5 saat gibi pil  ömrü getiriyor. Hazne ile beraber 20 saati bulabildiği aktarılan model, bu açıdan fiyatına oranla beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Yerleşik mikrofonlarıyla telefon görüşmesi için de kullanılabilen Mi Air 2SE, MIUI üstünden ciddi şekilde özelleştirilebiliyor deniyor.

İlginizi Çekebilir

Pil ömrüyle dikkat çeken akıllı saat

Paylaş