5.5 litre hacimli Cosori Airfryer XXL için yeni fiyat avantajı; işte fritözün indirimli fiyatı [Temmuz 2023]

06 Temmuz 2023 11:00

Cosori Airfryer XXL için yeni bir kampanya var. Siyah renkli bir gövdeye sahip olan fritöz 5,5 litrelik bir hacim sunuyor. Fritözün 4,7 litre ve 6,4 litre hacimli modelleri de piyasada satılıyor. Fritöz dijital LED dokunmatik ekranla birlikte geliyor.

Cosori Airfryer XXL modelinde yer alan 11 önceden ayarlanmış program kolay bir şekilde değiştirilebiliyor. Kullanıcıların sağlıklı yiyecekler hazırlamasına olanak tanıyan cihazda patates kızartması, sebze yemekleri veya tatlılar hazırlanabiliyor. Fritözde kullanıcılar sıcaklığı ve zamanı otomatik olarak ayarlayabiliyor. Kullanıcılar kişisel tarifleri için kendi ayarlarını seçebiliyor. 5.5 litre hacimli fritöz 3-5 kişilik bir aileye hitap ediyor. 1.700 watt’lık güce sahip olan fritözün ön tarafında dokunmatik LED bir ekran yer alıyor. Piyasadaki diğer fritöz modellerinde olduğu gibi ön ısıtma ve sıcak tutma fonksiyonlarına sahip olan fritözdeki parçalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Yapışmaz kızartma sepetleriyle gelen fritöz 100 adet tarifi kullanıcılara sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cosori Airfryer XXL

Gövdesinde plastik malzemenin tercih edildiği fritöz uygun fiyatı ve sunduğu özelliklerle öne çıkıyor. Wi-Fi desteği sayesinde fritöz mobil cihazlarla bağlantı kurabiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan fritöz yapılan indirimle 3.599 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş