General Mobile Air Purifier tanıtıldı; işte hava temizleyicisinin fiyatı

06 Temmuz 2023 10:45

Kısa bir süre önce GM 23 ve GM 23 SE modellerini lanse eden eden General Mobile bu kez farklı bir kategoride ürün tanıttı. General Mobile Air Purifier adından da anlaşılacağı üzere bir hava temizleyicisi olarak karşımıza çıkıyor.

General Mobile Air Purifier, 230m³/sa’lik CADR kapsama alanı sayesinde, üst düzey bir hava temizleme deneyimi sağlıyor. Ev veya ofis ortamınızda kullanılabilen cihaz havayı arındırarak kullanıcıların temiz ve taze bir nefes alabilmelerine imkan tanıyor.  Air Purifier, 0.3 mikron kadar küçük havadaki kirleticileri yüzde 99.97 oranında temizliyor. Beyaz renkte bir gövdeye ve silindirik bir tasarıma sahip olan cihazın üst kısmında taşıma kolu da bulunuyor. 3,7 kilogram ağırlığındaki hava temizleyicisi 50 watt’lık bir güç tüketimi sunuyor. 45 metrekarelik etkin kapsama alanı sağlayan cihazda dokunmatik ekran bulunuyor. Kullanıcılar bu ekran üzerinden cihazı kontrol edebiliyor. Uzaktan kontrol imkanı da sunan cihaz Wi-Fi 802.11b/g/n özelliğiyle geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

General Mobile Air Purifier modelinin fiyatı ne kadar?

iOS ve Android’li cihazlarla uyumlu olan hava temizleyicide  uyku ve sessiz modlar da bulunuyor. Zamanlayıcı özelliğini de bünyesinde barındıran cihazın fiyatı ise 3.499 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş