General Mobile’dan okula dönüş kampanyası; işte detaylar

29 Ağustos 2023 22:00

Şu sıralar GM Phoenix 5G ve GM 24 Pro akıllı telefonlarıyla gündemde olan General Mobile, Okula Dönüş kampanyasını duyurdu. Okulların açılışına az bir süre kala General Mobile, hem indirim hem de hediye fırsatı sunuyor.

Kampanya General Mobile E-tab 20 ve GM Buddy akıllı saatler için geçerli.  E-Tab tableti satın alan kullanıcılara 500 TL’lik hediye çeki ve sırt çantası hediye ediliyor. Daha önceden inceleme fırsatı bulduğumuz GM Buddy akıllı saati alan kullanıcılar ise Decathlon sırt çantaya ücretsiz sahip oluyor. Çocukların ve öğrencilerin beklentilerini karşılayacak bir tablet modeli olan Genral Mobile E-Tab, 1.920 x 1.200 piksel çözünürlük sunan 10,1 inç ekranla geliyor. 8 sekiz çekirdekli bir işlemciyi bünyesinde barınduran modelde 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza var. Tabletin arka kısmında 8 megapiksel, ön tarafında ise 5 megapiksel kamera yer alıyor.  Tabletin fiyatı ise 4.699 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

General Mobile GM Buddy hediye fırsatıyla geliyor

Çocuklara yönelik geliştirilen General Mobile GM Buddy akıllı saat, pembe ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. Kare formda bir tasarıma sahip olan saatte IP67 sertifikası bulunuyor. Akıllı saatte 1,4 inç boyutunda dokunmatik bir ekran yer alıyor. Akıllı saatteki büyük bir ekran sayesinde gelen bildirimler rahat bir şekilde görülebiliyor. Akıllı saatin fiyatı ise 2.999 TL. Saatin detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş