Dijitsu DW 9900 TV için yeni BİM kampanyası [16 Şubat 2024]

09 Şubat 2024 15:00

Dijitsu DW 9900 televizyon için yeni BİM kampanyası var. Önümüzdeki hafta BİM’de satışa sunuacağı duyurulan televizyonda webOS işletim sistemi bulunuyor.

Bu işletim sistemi kullanıcıların Dijitsu DW 9900 TV modeline uygulamalar ve oyunlar yüklemesine imkan tanıyor.  Akıllı telefonlarda veya tabletlerde olduğu gibi kullanıcılar televizyonda YouTube, Netflix ve Amazon Prime Video gibi video servislerini kullanabiliyor. 4K çözünürlük destekli Dijitsu DW9900 televizyon modelinde dahil uydu alıcısı da var. Bu sayede televizyonu satın almayı düşünenler ekstradan bir uydu alıcısına ihtiyaç duymuyor. Pek tabii bu uydu alıcısını apartmanınızdaki çanak antene bağlamanız gerekiyor. 2 yıl garanti süresiyle gelen televizyonda 3 adet HDMI bağlantı noktası mevcut. 1.300:1 kontrast oranı sunan televizyonun tepkime süresi ise 8 ms. Dört çekirdek işlemcili ve 1.5 GB RAM’li televizyonda 8 GB dahili hafıza kullanılıyor. 2 adet 8 watt’lık hoparlörü bünyesinde barındıran televizyonda Wi-Fi ve Bluetooth 5.1 gibi bağlantı noktaları yer alıyor. Bluetooth desteği sayesinde televizyona klavye de bağlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dijitsu DW 9900 televizyonun BİM’deki kampanyalı fiyatı ne kadar?

İnce ekran çerçeveleriyle de dikkat çeken 58 inçlik televizyon bu sayede kullanıcıların içeriklere daha iyi odaklanmasına imkan tanıyor. 16 Şubat’ta BİM’de satışa çıkacak televizyonun fiyatı ise 11.999 TL. Kullanıcılar kredi kartlarıyla 4 taksitli olarak da satın alabilecek.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş