Uyarlanabilir piksel ekranlı Divoom Ditoo Plus için indirim fırsatı [Mart 2024]

04 Mart 2024 17:00

Piyasada satın alabileceğiniz en tatlı tasarıma sahip hoparlörlerden biri olan Divoom Ditoo Plus için yeni bir kampanya var. Tasarımıyla fark yaratan hoparlör görünümüyle mini bir bilgisayara benziyor.

Hoparlör Bluetooth bağlantısıyla mobil cihazlarla iletişim kurabiliyor. Küçük boyutuna rağmen güçlü bir ses performansı sunan Ditoo Plus, 10 watt DSP dijital yükseltilmiş ses özelliğine sahip. Kullanıcılar cihazda oyunlar da oynayabiliyor. Akıllı hoparlörün bünyesinde yer alan oyunlar PC tuşu görünümlü tuşlarla ve joystick ile oynanabiliyor.  Oyun dışında kullanıcıların resimler de yapmasına imkan tanıyan hoparlör iOS ve Android’li cihazlarla uyumlu olan Divoom uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışıyor. Uygulamada hazırlanan görsel, metin şablonu gibi piksel resimleri veya sevilen bir görseli hoparlörün ekranına eklemek mümkün. 50.000’den fazla internet radyo istasyonuyla gelen cihazda akıllı telefonlara gelen bildirimler (Facebook, Instagram, WhatsApp ve Twitter) de görülebiliyor. TF kart özelliğine de destek veren cihaz Divoom Smart çevrimiçi hava durumu servis sağlayıcısıyla da bağlantılı. Cihaz doğru hava durumu bilgilerini ve tahminlerini kullanıcılara sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Divoom Ditoo Plus modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Kullanıcılar sevdiklerine sesli mesaj da bırakabiliyor. Tam dolu pille 8 saatten fazla çalma süresi sunan hoparlör yapılan bir indirimle şu anda 1.999 TL’ye temin edilebiliyor. Bu fiyat hoparlörün beyaz, yeşil, kırmızı ve siyah renk seçenekleri için geçerli.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş