DJI Osmo Mobile 6 gimbal için yeni avantajlı fiyat; işte gimbal’ın indirimli fiyatı [Ekim 2023]

16 Ekim 2023 13:59

DJI Osmo Mobile 6 gimbal için yeni bir kampanya yapıldı. 3 eksenli sabitleme özelliğiyle gelen gimbal, akıllı telefonların kameralarını bir üst noktaya taşıyor. Fotoğraflarda ve videolarda oluşabilecek sarsıntıyı engelleyen cihaz hızlı açılan manyetik telefon tutucusuyla geliyor.

Bu sayede telefonlara hızlı bir şekilde takılabilen cihaz iOS ve Android’li cihazlarla uyumlu çalışıyor. DJI Mimo uygulamasına destek veren cihazın yeni yan tekerleği ile zum ve odaklama kolay bir şekilde yapılabiliyor. Odak uzunluğunu ayarlamak için tekerleği döndürmek mümkün. Kullanıcılar sinema kontrolü için manuel odaklamaya geçebiliyor. Kullanıcıların bunun için yan tekerleğe bir kez basmaları yeterli. ShotGuides özelliğine de destek veren gimbal kullanıcıların çekmiş oldukları videolara profesyonel dokunuşlar getiriyor. Cihazda bununla birlikte ActiveTrack 5.0 özelliği de bulunuyor. ActiveTrack 5.0, ön kameranın yana dönen veya dönen nesneleri izlemesine olanak tanıyor. 309 gram ağırlığındaki gimbal, piyasadaki çoğu akıllı telefon gimbal ile uyumlu olsa da katlanabilir telefonlar ne yazik ki uyumlu değil. DJI OM 6 modelinde bununla birlikte tripod bağlantısı da yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DJI Osmo Mobile 6 fotoğraf çekimi için de faydalı bir aksesuar desteğiyle geliyor

Kutu içeriğinden çıkan mini tripod masa basında çekim yapanlara veya uzun pozlama fotoğraf çekenlere göz kırpıyor. Resmi satış fiyatı 5.899 TL olan gimbal yapılan indirimle 5.139 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş