Dünyanın ilk 1000R kavisli oyuncu monitörü: Samsung Odyssey G7

01 Haziran 2020 15:30

Samsung, dünyanın İlk 1000R kavisli oyuncu monitörü Samsung Odyssey G7 modelini dünya genelinde satışa sunduğunu duyurdu. Oyuncuların beklentileri doğrultusunda geliştirilen monitör, bir ilke imza atıyor. Bu yılın başında gerçekleşen CES Fuarı’nda Odyssey G9 modelini tanıtan Samsung,  yeni modeliyle de iddialı geliyor.

1.000 milimetre kavis yarıçapıyla derinlik algısını artıran QLED monitör, çevredeki dikkat bozucu unsurları azaltıyor ve kullanıcıları adeta görüntünün içine çekiyor.  Monitörde dikkat çeken bir detay ise TÜV Rheinland tarafından verilmiş olan “Eye Comfort” sertifikası. Bu sertifika sayesinde monitör kullanıcıların göz yorgunluğunu en aza indiriyor. 240 Hz tazeleme oranına ve 1 ms gecikme süresi sunan monitör, 27 inç ve 32 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip. 2.560 x 1.440 piksel çözünürlükle gelen monitörlerin parlaklık değeri ise 600 cd /m2.  HDR 600 teknolojisine de destek veren monitörde NVIDIA G-SYNC ve FreeSync Premium Pro özellikleri de bulunuyor. Monitör bu sayede akıcı ve pürüzsüz bir deneyim yaşatıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye’de satışta olan Samsung Odyssey G7 zengin bağlantı noktalarıyla geliyor

Mat siyah renk seçeneğine sahip olan Samsung Odyssey G7,  oyun sırasında statik veya loş kalabilen ve oyuncunun tercihlerine göre renkleri değiştirebilen aydınlatma sistemini de bünyesinde barındırıyor. Duvara da asılabilen monitörün bağlantı seçenekleri arasında  Display Port 1.4, HDMI 2.0, USB3.0 ve kulaklık girişi de mevcut.

İlginizi Çekebilir

RTX ekran kartlarıyla gelen inanılmaz ses imkanı

Paylaş