Duyuru öncesinde merak edilen Honor Band 4’ün fiyatı ve özellikleri belli oldu

05 Eylül 2018 13:30

Huawei‘nin alt markası Honor‘un bugün duyurması beklenen yeni akıllı bileklik modeli Band 4, duyuru öncesinde önemli bilgiler kazandı.

Dediğimiz gibi bugün 8X ile 8X Max modelleriyle beraber tanıtılacak Honor Band 4, yeni sızıntıya baktığımız zaman 39 dolar satış fiyatına sahip olacak. Direkt olarak Band 3’ün üzerine gelecek ürün, bildiğimiz kadarıyla iki farklı versiyon halinde tasarlanmış durumda. Bir versiyon normal bir akıllı bileklik formunda karşımıza çıkıyor. Diğer versiyon ise ayakkabıya takılarak aktivite takibi yapabiliyor. 39 dolarlık fiyatın ilk versiyona ait olduğu görülüyor ancak iki model arasında fiyat farkı olması beklenmiyor. Birçok farklı renge sahip kayışla hazırlanan cihaz, bünyesinde tek bir dokunmatik buton taşıyor. NFC teknolojisine sahip olacağı belirtilen Honor Band 4, aynı zamanda detaylı uyku ve yüzme takibi de yapabiliyor. Bağlandığı telefon için deklanşör görevi de görecek denilen bileklik, renkli bir AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 100 mAh piliyle 14 gün pil süresi vadeden ürün, birçok sporu otomatik olarak algılayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Band 4, 8X ve 8X Max’ın yanında geliyor

Hatırlamak adına birbirlerinden ekran boyutlarıyla ayrılacak akıllı telefon, bünyelerinde ufak bir ekran çentiği taşıyor. İnce çerçeveler ile tasarımsal olarak güzel duran modeller, son haftalarda oldukça merak ediliyor.

İlgili Video

Üç arka kameralı Huawei P20 Pro

Paylaş