Hediyeyle gelen Honor Pad 8 tablet için yeni indirim fırsatı [Nisan 2024]

21 Nisan 2024 12:00

Hediye fırsatıyla gelen Honor Pad 8 tabletin fiyatı yeniden geriledi. Android 12 yüklü gelen tablet amiral gemisi tablet deneyimini daha uygun fiyata sunarak tablet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Honor Pad 8’in gövdesinde alüminyum bir malzeme kullanılıyor. Bünyesinde barındırdığı sekiz adet hoparlörle güçlü bir ses performansı vadeden model 520 gram ağırlığında ve 6,9 mm kalınlığında.  Qualcomm’un Snapdragon 680 4G işlemcisinden güç alan modelde 8 GB RAM yer alıyor. Pil kapasitesi 7.250 mAh olan tablet tam dolu pille 10 saate kadar internet üzerinden video izlemeye olanak tanıyor. Çoklu ekran iş birliğini destekleyen ilk N serisi Honor Pad modeli olan Honor Pad 8’de dosya transferleri de hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Tableti satın alan kullanıcılara klavyeli kılıf da hediye ediliyor. Bu kılıf sayesinde kullanıcılar tableti bir dizüstü bilgisayar olarak da kullanabiliyor.  Ekran tarafında tablette 2.000 x 1.200 piksel çözünürlüklü 12 inçlik ekran karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Pad 8 tabletin kampanyalı fiyatı ne kadar?

Fotoğraflar veya videolar sürükleme işlemiyle telefona veya tablete aktarılabiliyor. Tablette e-kitap modu aktif hale getirildiğinde tablet E-ink deneyimi yaşanabiliyor. Tabletin fiyatı 7.998 TL‘den 7.499 TL‘ye gerilemiş durumda.  Uygun fiyatlı tabletin detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş