2K ekranlı ve 8 adet hoparlörlü Honor Pad 8 için yeni avantajlı fiyat [Aralık 2023]

03 Aralık 2023 14:00

Honor Pad 8 tabletin fiyatı yeniden geriledi.  Android 12 yüklü gelen tablet amiral gemisi tablet deneyimini daha uygun fiyata sunarak tablet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Honor’un orta segmente konumlanan tableti Honor Pad 8, ilk bakışta tasarımıyla etkiliyor. Giriş ve orta segment tablet modellerinin gövdelerinde plastik malzemesi yer alırken  Honor Pad 8’in gövdesinde alüminyum bir malzeme kullanılıyor.  Bünyesinde barındırdığı sekiz adet hoparlörle güçlü bir ses performansı vadeden model 520 gram ağırlığında ve 6,9 mm kalınlığında. Qualcomm’un Snapdragon 680 4G işlemcisinden güç alan modelde 4 GB RAM yer alıyor. Pil kapasitesi 7.250 mAh olan tablet tam dolu pille 10 saate kadar internet üzerinden video izlemeye olanak tanıyor. Çoklu ekran iş birliğini destekleyen ilk N serisi Honor Pad modeli olan Honor Pad 8’de dosya transferleri de hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Pad 8 göz sağlığına da önem veriyor

Ekran bunun haricinde TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve TÜV Rheinland Titreşim Azaltma sertifikalarına sahip. Bu sayede göz sağlığını koruyabilen tablette e-kitap ve karanlık modu da mevcut. Tablette e-kitap modu aktif hale getirildiğinde tablet E-ink deneyimi yaşanabiliyor. Fotoğraflar veya videolar sürükleme işlemiyle telefona veya tablete aktarılabiliyor. Tablette e-kitap modu aktif hale getirildiğinde tablet E-ink deneyimi yaşanabiliyor.  Tabletin fiyatı 9.999 TL‘den 8.998 TL‘ye gerilemiş durumda. Uygun fiyatlı tabletin detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş