Dwayne Johnson cephesinden beklenen Black Adam müjdesi

15 Kasım 2019 13:30

Dwayne Johnson merakla beklenen Black Adam filmi için nihayet tarihi paylaştı. Tarihle beraber ilk resmi tasarım da göründü.

Dwayne Johnson çok uzun zamandır Black Adam filmi üzerine çalışıyor. Shazam! sonrası artık hayranların bekleyemediği film içinse Johnson tarafından nihayet resmi açıklama geldi. Film için hazırlanmış poster çalışmasını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Johnson, yıllardır geliştirilen film için vizyon tarihini verdi. Black Adam’ı sinema izleyicisiyle buluşturacak olan yapım 22 Aralık 2021‘de vizyondaki yerini alacak. Aquaman’i de aynı dönemde vizyona sokan Warner Bros. benzer bir stratejik yerleştirmeyi bu film için de kullanmış gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dwayne Johnson nihayet Black Adam rolüyle vizyonda

Johnson Instagram gönderisinde düşüncelerini paylaşırken şunları dile getiriyor: “Pek çok küçük çocuk gibi ben de büyürken hep süper kahraman olma hayali kurdum. Havalı süper güçlerle haklının yanında savaşmayı ve insanları korumayı. 10 yaşında tüm zamanların en kudretli süper kahramanı Superman ile tanıştığımda bu benim için değişti. Bir çocuk olarak Superman benim olmak istediğim kahramandı. Ancak birkaç yıl sonra anladım ki Superman asla dönüşemeyeceğim bir kahramanmış. Ben çok asiydim. Deli doluydum. Otoriteye ve düzene karşı çok direniyordum. Tüm sorunlarıma karşın iyi bir kalbe sahip iyi bir çocuktum. Sadece işleri kendi hoşlandığım şekilde çözmeyi seviyordum.

Şimdi yıllar sonra o küçük çocuk büyüyerek bir adama dönüştüğünde, hayallerimin kahramanı gerçek oluyor. DC Evreni’ne dahil olmaktan onur duyuyorum ve Black Adam’ı canlandırmak benim için büyük bir zevk. Black Adam’a Superman’e denk güçler bahşedilmiş. Ancak aralarındaki fark onun kurallara uyma ya da sınırı aşmama gibi bir derdi olmaması. O bir asi ve benzeri olmayan bir kahraman. İnsanlar için iyi olanı kendi yöntemiyle gerçekleştiren biri. Black Adam’ın yöntemleriyle doğrular ve adalet… Bu rol kariyerimdeki diğer rollerden çok farklı ve bu maceraya beraber dahil olduğumuz için çok mutluyum.”

Çok uzun süredir Black Adam filmini hayata geçirmek isteyen Dwayne Johnson, ne kadar heyecanlı olduğunu da bu sözleriyle dile getirmiş oluyor. Oyuncunun Black Adam’ını merakla bekliyoruz.

İlginizi çekebilir

Gözden kaçmaması gereken yeni Apple TV+ dizisi: Servant

Paylaş