Dwayne Johnson ile Jason Statham’ın Hızlı ve Öfkeli filmine sürpriz kötü

06 Temmuz 2018 09:00

Hızlı ve Öfkeli’nin dünyasını genişletmesini beklediğimiz Hobbs & Shaw’a dair yeni detaylar ortaya çıktı. Heyecan uyandıran filmin kötüsü sonunda belli oldu.

Universal stüdyolarının Deckard Shaw ve Luke Hobbs‘a odaklanan yeni bir Hızlı ve Öfkeli filmi tasarladığını biliyoruz. Hatta geçtiğimiz günlerde The Crown ve Görevimiz Tehlike 6’nın yıldızlarından Vanessa Kirby‘nin oyuncu kadrosuna dahil olduğu ortaya çıkmıştı. Onun Deckard Shaw’ın kız kardeşine hayat vereceği ve aynı zamanda MI-5 ajanı olacağını biliyoruz. Fakat proje cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Variety’nin haberine göre yeni Hızlı ve Öfkeli filminin kötüsü olarak Idris Elba‘yı seyredeceğiz. Son olarak Avengers Infinity War’da Heimdall rolünde izlediğimiz oyuncu bu sefer karanlık tarafa yaklaşacak. Idris Elba’nın karakteri Null ismiyle tanınıyor. Onun gizemli uluslarası bir terörist olduğu söyleniyor. Devamlı baştan aşağı siyah giyinmesiyle dikkat çekiyor. Onun klasik bir İngiliz kötüsü olduğu da söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öte yandan Idris Elba henüz resmen imza atmadı. Fakat Universal stüdyolarıyla son aşamaya geldiği ifade ediliyor. Son yılların yükselen yıldızlarından biri olan Elba’nın Hızlı ve Öfkeli dünyasına neler katacağını merakla bekliyoruz. Unutmadan Hobbs & Shaw ismiyle anılan projenin 2 Ağustos 2019‘da vizyona girmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Hızlı ve Öfkeli 8 fragmanı

Paylaş