Dwayne Johnson ile Jason Statham’ın Hızlı ve Öfkeli projesinde şaşırtan yeni karakterler

01 Haziran 2018 10:00

Hızlı ve Öfkeli‘nin aksiyon dolu dünyası giderek genişliyor. Bunun en önemli örneği ise Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın rol alacağı yeni proje. Şimdilik Hobbs & Shaw ismiyle anılan filmde görünecek yeni karakterlerden bazıları belli oldu. Görünen o ki bazı şaşırtıcı karakterlerle tanışacağız.

That Hashtag Show’un haberine göre Hobbs & Shaw‘ın kötüsünü bulmak için arayış başladı. Hikayede önemli bir yeri olacağını düşündüğümüz karakterin 49 – 59 yaşları arasında olması bekleniyor. Klasik İngiliz kötüsü havasına sahip olacağı, gizemli bir örgütü idare edeceği ve devamlı siyah giyeceği ifade ediliyor. Bunun yanında ana karakterlerin ailelerini de tanıma fırsatı bulacağız. Örneğin Deckard’ın kız kardeşi Hattie filmde boy gösterecek. 28 – 39 yaşları arasındaki bu karakterin Kate Winslet havasında olması bekleniyor. Onun bir MI-6 ajanı olacağı anlaşılıyor. Son olarak Hobbs’un ailesinden de biri karşımıza çıkacak. Onun annesi Sofia Hobbs için 70 – 75 yaşlarında bir kadın oyuncu aranıyor. Fakat aile bununla sınırlı değil. Görünen o ki Hobbs’un toplamda beş erkek kardeşi var. Bu yüzden Jonah, Cal, Tim, Matt ve Alex’e hayat verecek oyuncular için de arayış devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tüm bu detaylar sayesinde anlıyoruz ki bizleri Hobbs ve Deckard’ın ailelerini yakından tanıyacağımız bir hikaye bekliyor. 2 Ağustos 2018‘da vizyona girecek olan film beklentileri karşılayabilecek mi?

İlginizi çekebilir

Hızlı ve Öfkeli 8 fragmanı

Paylaş