Dwayne Johnson ve Netflix’ten beklenmedik ortaklık [Video]

10 Ekim 2018 09:00

Oyunculuk konusunda ciddi ilerleme kaydeden Dwayne Johnson, Netflix ile ilk ortaklığını duyurdu. The Rock karşımıza John Henry and the Statesmen ile çıkacak.

Dwayne Johnson son zamanlarda karşımıza pek çok başarılı projeyle çıktı. Hızlı ve Öfkeli serisiyle yetinmeyip Jumanji Welcome to the Jungle, Skyscraper ve Rampage ile boy gösterdi. Yakın gelecekte de birçok heyecan uyandıran işte yer alacak. Şimdi bunların arasına Netflix’in ekrana taşıdığı John Henry and the Statesmen da ekleniyor.

John Henry and the Statesman’a dair ilk paylaşım Dwayne Johnson‘dan geldi. The Rock kendi Instagram hesabı üzerinden kısa bir tanıtımı izleyicilerle paylaştı. Ardından Netflix‘in resmi açıklaması geldi. Proje John Henry efsanesini ekrana taşıyacak. Bunun yanında Amerikan halk edebiyatındaki pek çok kahraman bir araya gelecek gibi görünüyor. Bu projenin zaten Dwayne Johnson ve sahibi olduğu Seven Bucks Production ekibi tarafından geliştirildiği anlaşılıyor. Yapımı kapan ise Netflix oldu. Böylece Dwayne Johnson ve Netflix arasındaki ilk ortaklığa imza atıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdilik John Henry and the Statesman’ın ne zaman izleyici karşısına çıkacağı belli değil. Paylaşılan ilk tanıtımı ise haberimizin girişinde bulup seyredebilirsiniz. Bakalım ortaya nasıl bir iş çıkacak?

Paylaş