Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 süpürge için indirim fırsatı

01 Kasım 2022 13:00

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 toz torbasız elektrikli süpürge için indirim fırsatı geldi. Evlerin veya iş yerlerin dip köşe temizlenmesine imkan tanıyan süpürge Dyson imzalı siklon teknolojisiyle geliyor.

Bu teknoloji ürünün tıkanmasını önleyerek emiş kaybını engelliyor. Toz haznesi el değmeden değiştirilebilen süpürgede Hepa filtresi kullanılıyor. Hepa filtresi sayesinde ortam alerjenlerden kolaylıkla arınıyor. Filtre alerjen partikülleri hapsettiği için temizlik uzun ömürlü oluyor. Dayanıklı bir şekilde tasarlanan motor filtresi, 80 dbA ses yaparak gürültü sorununu ortadan kaldırıyor. Bilye üzerinde hareket eden süpürge devrildiğinde kendi kendine kalkıyor ve zor alanlara kolaylıkla ulaşarak temizlenmeyen yer bırakmıyor. 360 derece dönebilen çubuk, kontrol kaybını engelliyor. Çubuk yüksek alanlara ulaşılabilmesi için 127 cm’ye kadar uzatılabiliyor. 700 watt’lık maksimum güç sunan süpürgenin kutu içeriğinde farklı aksesuarlar bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiyat avantajı sunan Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 süpürgenin indirimli fiyatı ne kadar?

ERP Musclehead başlık, karbon fiber türbin başlık, Pneumatic başlık, mafsallı sert zemin aparatı, Tangle Free başlık, kombine, merdiven ve ara aparat ile kullanım kılavuzu ve 5 yıllık garanti belgesi kutudan çıkıyor. Üst düzey temizlik performansı sunan süpürgenin fiyatı 6.999 TL‘den 6.299 TL‘ye gerilemiş durumda.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş