Elektrikli BMW iX3 tanınım öncesinde tekrar sızdı

14 Mayıs 2020 18:30

İki haftalık sürecin ardından tekrar detaylı bir sızıntı ile gündeme gelen BMW iX3, artık meraklılarını resmi kaynaklar üzerinden selamlamak için hazır görünüyor.

Yaklaşık iki hafta önce önemli bir sızıntı üzerinden karşımıza çıkan BMW iX3 için perdeler aralanmaya devam ediyor. Kısa sürede dünya basınınıda yankı bulan gelişmelerin ardından bugün de benzer bir gelişme gündeme geldi. İlk sızıntıda beyaz renk seçeneğiyle karşımıza çıkan model, bu kez konsept versiyonlarda kullanılan ve büyük beğeni toplayan kahve rengiyle çok daha dikkat çekici bir hale bürünüyor. Jant yasarımları ve ızgara bölümleriyle içten yanmalı modellerle arasında farklar bulunan iX3’ün teknik özellikleri de büyük bir sürpriz olmaz ise daha önce masada görünenler ile paralel seyredecek.

BMW iX3 için teknik özellikler de neredeyse netleşti

i modellerinde gördüğümüz ve elektriğe vurgu yapan mavi detaylar ve aerodinamik kriterler gözetilerek tasarlanan jantlar dış tasarımda aracı farklı bir noktada konumlandırmamızı sağlıyor. Elbette arka tarafta bir egzoz çıkışının yer almaması da kayda değer parçalar arasında olacak. iX3 ile ilgili bazı teknik değerler bir süredir kendisini belli ediyor. WLTP standartlarında 440 km’den fazla menzil vadeceği öylenen modelin 286 PS güce ve 400 Nm torka sahip olması bekleniyor. Gelişmeler için takipte kalın.

İlginizi çekebilir

Geleceğin tasarımı Tesla Cybertruck’a yakından bakın

Paylaş