Elon Musk: “Mark Zuckerberg ile dövüşümüz X’te canlı yayınlanacak”

06 Ağustos 2023 13:35

Elon Musk, Meta dünyasının başındaki isim olan Mark Zuckerberg ile halen bir kafes dövüşüne girmek istiyor.

Kaçıranlar için özet geçmek adına Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda Meta’nın Instagram temelli Twitter rakibi uygulaması Threads hakkında yazılan bir mesaja yaptığı paylaşımına gelen, “Dikkatli olsan iyi olur çünkü Mark Zuckerberg’in Ju Jitsu yaptığını duydum” cevabına direkt olarak, “Onunla kafes maçına hazırım” mesajını yazmıştı. Buna Mark Zuckerberg’in Instagram’dan verdiği cevap ise kısaca “Konum at geleyim” tarzında olmuştu. Şu an için halen ikili arasında bir karşılaşmanın olup olmayacağı net olarak bilinmiyor (İki taraftan da ayrı ayrı onaylama gerekiyor) ancak Musk süreç için olumlu konuşmaya devam ediyor. Hatta bugün bir açıklama yapan Elon Musk, “Zuck – Musk mücadelesi X (Twitter) üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Elde edilen tüm gelir de gaziler için hayır kurumlarına aktarılacak.” dedi. Musk bugün ayrıca, “Gün boyunca ağırlık kaldırıyorum (X ofisinde), dövüşe hazırlanıyorum. Egzersiz yapacak vaktim yok, o yüzden ağırlıkları işe getiriyorum.” açıklamasını da yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Geçtiğimiz ay Lex Fridman paylaşımı ile öğrendiğimiz kadarıyla Elon Musk süreçte başka antrenmanlar da yapıyor. Fridman yaptığı paylaşımda, “Dün Elon Musk ile birkaç saatliğine doğaçlama bir antrenman seansı yaptım. Ayaktayken ve yerdeyken sahip olduğu güç, kuvvet ve beceriden son derece etkilendim. Elon ve Mark’ı karşı karşıya görmek gerçekten ilham verici olabilir ama bence dövüş sanatları eğitimi alsalar fakat bir kafeste dövüşmeseler dünyaya çok daha iyi hizmet etmiş olurlar. Sonuç ne olursa olsun onlar için oradayım.” yazmıştı. Daha sonra ise Musk’ın profesyonel dövüşçü Georges St-Pierre, Lex Fridman ve John Danaher ile beraber bir antrenman seansı geçirdiği ortaya çıkmıştı. Buradaki fotoğraf ile ortaya çıkan konu hakkında Musk, “Gerçekten eğlenceliydi! Buradan çıkan sonuç çok daha fazla eğitime ihtiyacım olduğu.” mesajını yazmıştı. Elon Musk ayrıca Georges St-Pierre tarafından atılan, “Gerçekten hayran olduğum üç adamla harika bir antrenman seansı yaptık. Bu fotoğraftaki toplam IQ 1.000 ve buna ben dahil değilim” paylaşımına kısaca,“Bu bir onurdu.” yazmıştı.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşü yanında bu da ilginizi çekebilir: Hızlı yürümeniz için tasarlanan ilginç ürün: Moonwalkers

Paylaş