Endüstriyel çizgide iddialı elektrikli motosiklet: eSCRAMBLER

21 Şubat 2020 11:00

Elektrikli motosiklet pazarına çok dikkat çeken yeni bir model daha dahil edildi. Bu modelin adı eSCRAMBLER ve gerçekten öne çıkmayı biliyor.

Elektrikli motosiklet pazarı genişlemeyi sürdürüyor. Şimdi ise karşımızda eSCRAMBLER bulunuyor. Yukarıda da dediğimiz gibi tasarımsal olarak endüstriyel bir iş aracı izlenimi oluşturan motosiklet, bir bakımdan retro çizgiye de sahip. Aynı zamanda modern de görünen model, gerçekten bu konuda dikkat çekmeyi sonuna kadar başarmış durumda. Kalın lastikler üstüne kurulan ve bunlarla araziye de girebildiği aktarılan modelin arkasında Switch Motorcycles ile Matthew Waddick yer alıyor. Alanda çok tecrübeli Michel Riis desteğiyle hayat bulan eSCRAMBLER, açıklandığı kadarıyla 150 km/s hıza çıkabiliyor ve 0’dan 100 km/s hıza 3,2 saniyede tırmanıyor. Gerçek menzili 150 km olarak açıklanan motosikletin kalbinde 50 kW (67 beygirlik) bir elektrik motoru yer alıyor. Merkezinde yer alan pil paketinin kapasitesi 13 kWh olarak açıklanan modelin, önde ve arkada disk frenleri bulunuyor. Sadece tek kişilik tasarlanan elektrikli motosiklet, GPS birimiyle donatılmış ve bir dijital ekrana da sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

eSCRAMBLER elektrikli motosiklet çok ses getirecek

Her yerinde en iyi parçaların kullanıldığı aktarılan geleceğin motosikleti, 2022 yılında satışa çıkarılacak deniyor. Yani henüz önünde çok uzun bir süre yer alan araç, bu açıdan ileride daha da iyi hale gelecektir deniyor. Modelin fiyatı hakkında ise henüz açıklanmış bir detay bulunmuyor. Ancak böyle bir motosikletin ucuz olması kesinlikle beklenmiyor.

İlginizi Çekebilir

2.000 beygirlik geleceğin sanat eseri ile tanışın

Paylaş