Epic Games Store, bu sefer 309 TL’lik oyunu ücretsiz veriyor

19 Mayıs 2022 19:27

Epic Games Store tarafından bu sefer tek bir oyun ücretsiz olarak veriliyor. Bu oyun sevilen yapımlardan Borderlands 3.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen en yeni oyun olan ve daha önce 309 TL‘ye satılan Borderlands 3 için daha önce oynamamış olanlar için resmî açıklama şöyle: “Orijinal nişancı-yağmacı, sayısız silah ve tamamen yeni kargaşa dolu maceralarıyla geri dönüyor! Her biri kapsamlı yetenek ağacına, yeteneklere ve özelleştirmelere sahip Borderlands’in en iyi hazine avcısı kabadayıları olan dört yepyeni Mahzen Avcısından biri olarak yeni dünyaları ve düşmanları yakıp yıkın. Çılgın düşmanlarla çarpışmak, bir sürü yağma yapmak ve evinizi galaksideki en acımasız tarikat liderlerinden kurtarmak için tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayın.

Her biri benzersiz yeteneklere, oyun stillerine, kapsamlı yetenek ağaçlarına ve tonlarca kişiselleştirme seçeneğine sahip dört olağanüstü Mahzen Avcısından biri olun. Tüm Mahzen Avcıları tek başlarına harika kargaşa yaratabilir ama birlikte olduklarında durdurulamazlar. Sayısız silah ve araçlarla her savaş yeni donanım toplamak için bir fırsat. Kendiliğinden ilerleyen kurşun kalkanlarına sahip ateşli silahlar? Var. Ateş saçan volkanlara neden olan tüfekler? Tabii ki. Sözlü hakaretlerde bulunurken çıkan bacaklarıyla düşmanları kovalayan silahlar mı? Evet, o da var.

Pandora’nın ötesinde, araştırılacak benzersiz ortamlara ve yok edilecek düşmanlara sahip yeni dünyalar keşfedin. Saldırgan çöllerde dolaşın, savaşın yıprattığı şehir manzaralarında savaşın, ölümcül nehir kollarında gezinin ve daha fazlasını yapın! Seviyenizden veya görev ilerlemesinden bağımsız olarak çevrimiçi ya da bölünmüş ekran co-op’ta istediğiniz zaman istediğiniz kişilerle oynayın. Düşmanları ve zorlukları takım olarak alt edin ancak yalnızca sizin olan ödüller kazanın. Yağmalananların üzerinde herkesin payı var.”

Epic Games Store, bir kez daha daha sonra verilecek ücretsiz oyunu açıklamadı. Şimdilik “gizemli” olarak geçen oyun, tam olarak 6 gün sonra belli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sürekli olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile özellikle bütçesi limitli olan Türkiye’deki oyuncuları çok memnun edecek Epic Games, oyun marketinde zaman zaman çok büyük indirimler de yapmayı sürdürüyor.

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş