Epic Games Store, bu sefer üç farklı ücretsiz oyun veriyor

12 Mayıs 2022 19:37

Epic Games Store tarafından bir kez daha birden fazla ücretsiz oyun geldi. Firma bu sefer toplam üç farklı oyun dağıtıyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen en yeni oyun olan ve daha önce 25 TL‘ye satılan Jotun: Valhalla Sürümü için gelen resmî açıklama şöyle: Jotun, İskandinav mitolojisinde geçen elle çizilmiş aksiyon keşif oyunudur. Jotun’da, utandırıcı bir ölümle hayatı son bulan ve Valhalla’ya girmek için Tanrılara kendini kanıtlaması gereken bir Viking savaşçısı olan Thora’yı oynuyorsunuz. Tanrıları etkileyin!” Bugün ayrıca daha önce 200 TL‘ye satılan Prey oyununu da ücretsiz olarak veriliyor. Prey için yapılan resmî açıklama tam olarak şöyle: “Prey’de 2032 yılında ayın yörüngesinde yer alan Talos I uzay istasyonunda uyanıyorsun. İnsanlığı sonsuza dek değiştirecek bir deneyin önemli deneklerinden birisin ancak işler hiç de iyi gitmiyor.”

Firmadan bugün gelen bir diğer ücretsiz oyun ise daha önce 17 TL’ye satılan Redout: Enhanced Edition oldu. Bu oyunun resmî açıklaması ise şöyle: “YENİ NESİL AG YARIŞI ÇIKTI! Redout, klasik yarış canavarlarına bir saygı niteliğindedir. Arcade yarış türünün merkezinde yer alan yön kaybı hissiyle dolu, eksiksiz, hızlı, zorlu ve tatmin edici bir sürüş deneyimi sunacak şekilde tasarlanmıştır.” 

Epic Games Store, bu sefer daha sonra verilecek ücretsiz oyunu açıklamadı. Şimdilik “gizemli” olarak geçen oyun, tam olarak 6 gün sonra belli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sürekli olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile özellikle bütçesi limitli olan Türkiye’deki oyuncuları çok memnun edecek Epic Games, oyun marketinde zaman zaman çok büyük indirimler de yapmayı sürdürüyor.

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş