Epic Games Store bu sefer ücretsiz olarak DEMON’S TILT veriyor

24 Mart 2022 19:26

Epic Games Store tarafından verilen yeni ücretsiz oyun DEMON’S TILT oldu, bir sonraki ücretsiz oyunlar açıklandı.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen en yeni oyun olan ve daha önce 32 TL’ye satılan DEMON’S TILT için resmî açıklama tam olarak şöyle: “TURBO ŞARJLI PINBALL GERİ DÖNÜYOR! Şimdi daha büyük perilere, daha fazla kötü karaktere, daha fazla sırra ve tabii ki DAHA FAZLA MERMİYE sahip! Demon’s Tilt, SHMUP ve Hack N’ Slash unsurlarıyla Video Pinball türünün sınırlarını zorluyor.”

Yapılan açıklamaya göre 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında ise iki farklı oyun ücretsiz olacak. Bunlardan şu an 29 TL’ye satılan City of Brass için açıklama şöyle: “Deneyimli BioShock geliştiricileri tarafından oluşturulan birinci şahıs aksiyon macera oyunu City of Brass’ta gözü pek bir hırsız olun. Pala ve çok amaçlı bir kırbaç kuşanarak Binbir Gece Masalları temalı gösterişli metropolün merkezine ulaşmak için herkesi kırbaçtan geçirecek, tuzak kurup oltaya getireceksiniz veya zamanınız tükendikçe ölümle yüzleşeceksiniz.”

Şu an 345 TL‘ye satılan Total War: WARHAMMER içinse açıklama şöyle: “Yeni çağın şafağında yüzlerce saatlik oynanış sizi bekliyor. Total War: WARHAMMER efsanevi kahramanların, devasa canavarların, uçan yaratıkların, büyü gücü fırtınalarının ve kâbus gibi savaşçıların dünyasına hayat veriyor. İmparatorluğun yiğit insanları, intikamcı Cüceler, cani Vampir Kontlar ve Yeşilderili Kabilelerinin zalim Orkları ve Goblinleri olarak seferlere çıkın. Her Irk kendine has karakterleri, sefer mekanikleri, savaş meydanı birimleri ve oynanış tarzıyla diğerinden tamamen farklıdır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sürekli olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile özellikle bütçesi limitli olan Türkiye’deki oyuncuları çok memnun edecek Epic Games, oyun marketinde zaman zaman çok büyük indirimler de yapmayı sürdürüyor.

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş