Epic Games Store iki yeni ücretsiz oyun veriyor [25 Nisan]

25 Nisan 2024 19:42

Hediyelerine hız kesmeden devam eden Epic Games Store tarafından oyunculara 25 Nisan 2024 itibarıyla iki oyun veriliyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara bugün ilk olarak daha önce 49 TL’ye satılan INDUSTRIA oyunu verildi. Bu oyun için şu açıklama geçildi: “INDUSTRIA, Soğuk Savaş’ın bitiminden kısa bir süre önce seni Doğu Berlin’den paralel bir gerçekliğe götüren birinci şahıs bir nişancı oyunudur. Kayıp bir iş arkadaşını ararken gizemli bir paralel boyutta karanlık bir geçmişin sır perdesini aralıyorsun. Berlin duvarının yıkıldığı akşam genç bir kadın, gizemli bir takım durumlar sonucu kaybolan iş arkadaşını bulmak için paralel bir boyuta dalar. Doğu Berlin’deki kontrol noktaları insan seli akınlarına uğramaya devam ederken Nora, bu dünyadan firar edip bilinmeyen zaman katmanlarına ve bilinmeyen bir kadere doğru yol alır.” Firmadan tarafından verilen diğer oyun ise LISA: Definitive Edition oldu. Bu oyun içinse şu aktarıldı: “Hikâye odaklı orijinal RYO LISA: The Painful ve devam oyunu LISA: The Joyful’un yer aldığı LISA: Definitive Edition ile Olathe’i keşfet ve bu diyarın çarpık sırlarını açığa çıkar.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Firma bundan önce The Big Con oyununu ücretsiz olarak vermişti. Bu oyun için geçilen özet açıklama şöyleydi: “Meraklı ve alaycı bir lise öğrencisi olan Ali olarak oyna ve ülkeyi bir uçtan öbür uca dolaşacağın bir yolculuğa çıkmak amacıyla grup kampından kaç. Ama bu eğlence amaçlı bir yolculuk değil! Ali, ailesinin video dükkanını, onu kapatmaya çalışan kötü niyetli tefecilerden kurtarmak üzere çok önemli bir görevdedir. 90’ların çılgın Amerika’sında yabancıları kazıkla, yankesicilik yap ve halkı dolandır. Ve -aslında söylemeye gerek yok ama- bunların hiçbirinden annene bahsetme. Kimin dolandırılmayı hak ettiğine ve kimin yardıma ihtiyacı olabileceğine karar ver. Dünyayı kendi istiridyen gibi düşün (hey, inciler çok değerlidir!).” 

Firma ayrıca Town of Salem 2 oyununu da ücretsiz olarak vermişti. Bu oyunun özet açıklaması ise şöyleydi: “Şirin ama tehlikeli Salem kasabasında geçen sürükleyici çevrimiçi çok oyunculu cinayet, aldatma ve hayatta kalma oyunu Town of Salem’e hoş geldiniz. Stratejinizin, zekanızın ve başkalarını okuma yeteneğinizin en büyük varlığınız olduğu bu heyecan verici sosyal çıkarım macerasına kendinizi kaptırın. Çok geç olmadan gerçeği ortaya çıkarabilecek misiniz, yoksa aldatma sizi yoldan mı çıkaracak?”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş