Epic Games Store, üç yeni ücretsiz oyun veriyor [4 Mayıs 2023]

04 Mayıs 2023 23:00

Epic Games Store tarafından üç yeni ücretsiz oyun geldi. Firma verdiği oyunlar ile bütçesi kısıtlı oyuncuları sevindirmeyi sürdürüyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen en yeni oyun Against All Odds oldu. Bu oyun için şu özet açıklama geçildi: “Sular kesildi. Kira ödenecek. İş yok. Zengin olma zamanı. Slaughter League’e gir, bir dizi baş döndürücü ve ölümcül çok oyunculu yarışta her şeye rağmen kazanmayı başar. Bu rekabetçi, çok oyunculu platform parti oyununda yalnızca bir kazanan olabilir, arkadaşlıklara elveda de!” Verilen diğer ücretsiz oyun Horizon Chase Turbo oldu. Bu oyunun özeti ise şöyle: “Horizon Chase Turbo, 80’lere ve 90’lara damgasını vuran oyunlardan esinlenen bir yarış oyunu. Bu oyun sınırsız bir eğlence ile klasik arcade oynanışı yeniden yaratıyor. Gazı kökle ve tadını çıkar!” Verilen üçüncü ücretsiz oyun ise Kao the Kangaroo oldu. Bu oyun içinse özet olarak “Destansı bir yolculuğa çıkın, sihirli eldivenlerde ustalaşın, yemyeşil ortamları keşfedin ve Kao’yu şimdiye kadarki en büyük hikayesine götürün!” yazıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Epic Games Store bundan önce 299 TL’lik Breathedge oyununu ücretsiz olarak vermişti. Bu oyun için şu açıklama yapılmıştı: “Açık uzayda hayatta kal! Ölümsüz tavuğunla birlikte, apansız uzay gemisi kazasının ardındaki gerçeği ortaya çıkar. Hayatta kalmak ve enkazı keşfetmek için araçlar üret, taşıtları kullan ve hatta uzay istasyonlarını kontrol et.” Epic Games Store ayrıca Poker Club isimli oyunu da ücretsiz olarak vermişti. Bu oyun içinse şu açıklama geçilmişti: “Tüm zamanların en kapsamlı poker simülasyonu Poker Club’a hoş geldin. Ultra HD 4K görsellere ve nefes kesen ışın izleme teknolojisine sahip, tüm zamanların en kapsamlı poker simülasyonuyla profesyonel bir poker oyuncusunun hayatını yaşa. Zirveye giden yolculukta diğer çevrimiçi oyuncuların topluluğuna katıl ve 10’dan fazla Texas Hold’em turnuva modunda ilerlemeni takip et. Yıllanmış bir poker ustası da olsan, masaya ilk kez oturacak da olsan büyük kazanmak için oyun tarzını mükemmelleştir.”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş