Epic Games Store yeni bir ücretsiz oyun veriyor [7 Mart 2024]

07 Mart 2024 19:26

Hediyelerine hız kesmeden devam eden Epic Games Store tarafından oyunculara 7 Mart 2024 itibarıyla yeni bir oyun veriliyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara bugün Astro Duel 2 oyunu ücretsiz olarak veriliyor. Bu oyun için geçilen açıklama şöyle: Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et. Astro Duel 2, yukarıdan aşağıya görünümlü, uzay-nişancı ile platform-dövüş türlerini bir araya getiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. İster karşılıklı ister eşli olarak hem uzayda hem de yerçekimli ortamda çatışmaya hazır ol! Uzay uçuşu ve kara savaşı arasında kusursuz bir geçiş yapmanı sağlayan seçkin bir Nano Fighter’a pilotluk yap. Yerçekimli ortamlara geçerken gemini anında sindirerek platform aksiyon türü kontrollerine geçiş yap.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Epic Games Store tarafından oyunculara daha önce ücretsiz olarak Aerial_Knight’s Never Yield oyunu verilmişti. Bu oyun için geçilen açıklama şöyleydi: “Wally’nin yerine geç. Geçmişinde kaybettiğini yeniden kazanmış gizemli bir karakter. Umarım rakiplerini geride bırakabilecek kadar hızlısındır. Gerçeği ortaya çıkar ve başlarına gelen gizemi ortaya çıkarmaya çalış. Ortalama bir aksiyon filmi uzunluğu ile (Normal zorlukta yaklaşık bir buçuk saat) bu aksiyon dolu maceradaki ilk turunu bir akşamüstü keyifle tamamlayabilirsin. Sonrasında skorunu yükseltebilirsin. Aerial_Knight’s Never Yield, klasik bir sürekli koşucu oyunu gibi oynanan 3D bir yana ilerlemeli oyundur.

Oyun, oyuncuları sürekli hareket hâlinde tutan ilgi çekici bir hikâyeye sahip. Mükemmel kombinasyonlara ulaşabilmek ve karşına çıkmak için bekleyen zorlukları aşmak için Koş, Zıpla, Kay veya “İleri Atıl”. Aerial_Knight’s Never Yield, oyunu en hızlı sürede bitirmeyi seven oyuncular için tasarlanmakla beraber rahat oyuncuların da keyif alabileceği bir deneyim sunuyor. Aerial_Knight’s Never Yield’ın bu oyun müzikleri, dünyanın her yerinden sanatçıların vokal katkıları ile Detroitli bir sanatçı olan “Danime-Sama” tarafından yapıldı.”

Firma 14 Mar tarihinde ise Deus Ex – Mankind Divided ve The Bridge oyunlarını ücretsiz olarak verecek.

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş